Ulkemizin onemli insanlarından Mustafa Topaloğlu gerektiği ilgiyi gormediğini duşunuyorum..
O yuzden onu sevenler aynı catı altında toplanalım...
Onun konserlerine,konferanslarına katılalım...
Onun hakkında bazı ornekler werelim....
Buyuk ustamız inanılmaz hazır cewaptır
mesela
gastecinin biri bunla dalga gecicek ya, sorduydu "mustaa bey siz uzaylıyım diyonuz da nicun hep dunyada duruyonuz?" diye.
ama o cok sağlam puskurttu şerefsizi: "dunya uzayda diil mi lan duduk!"
Yine unlu duşunur Mustafa Abimiz
sevgilin senden şuphelense naparsın sozune
benden ondan şuphelenirim diyebilen ender insanlardan
biridir...
Ustamız herkesin katıldığı sosyetik davetlere rozetlere burunmuş pilot montuyla giden, canlı yayına transparan tişortle cıkan, ulke başkanlarına mektup yazıp dert yanan, ermiş, saygıdeğer yuce şahsiyettir..
Abimiz son derece haywansewerdir ustelik
bi konuşmasında "7-8-9 yaşlarımda koyun dediğimiz canlılarla arkadaşlık yaptım. onları otlatır akşam eve getirirdim. yavrularını bir başkasına verirken ağlardım..."
nakaratı, "- canımmmmmm canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım " olan şarkıyı tokezlemeden soyleyebilen ender insanlarımızdan biridir..
Abimize mahkemede hakimin "mustafa bey, siz uzaylısınız, topluma ornek olmanız lazım" demiştir..
canııııııııımmm canımcanımcanımcanımcanımcanım canııııııııııımmmm canımcanımcanımcanımcanımcanım canıııııııııııııımm adlı muthiş bi aşk şarkısı wardır ..
Walla bu şarkıyı ikinci kere yazasım geldi

Odul toreninde şu lafı efsanedir ustadın
spiker: hangi dalda odul vereceksiniz?
mt: bilmiyorum... dallar iyidir, ağacın dalları yere eğilir.
bir keresinde sevda demirel'e "sen kendini neye gore ayarlıyosun?" diye bir soru sormuştu, şapka cıkarasım gelmişti.
katıldığı beyaz şov'da nurgul yeşilcay'a madem konak asmalı o zaman filmin sonunda da birini asmalıydınız diyen kişi.
Soyleyin şimdi haksız mı

bir roportajında "bugune kadar beni bir kişi anladı, o da yanlış anladı..." diyen buyuk turk duşunurumuzdur.
Abimiz şimi de"taktııııııım, kafffaaamı sana taktıım, taktııım gonluumuu sana taktııım" gibi bir sarki yazdı

herhangi bir kanalda konuşurken rastlandığında dikkatle dinlenmesigereken zat.