Natasha Henstridge

Filmografi
Riders (2002) 2002) Girl, Three Guys, and a Gun (2001) Kevin of the North (2001) Ghosts of Mars (2001) Better Way to Die, A (2000) It Had to Be You (2000/I) Second Skin (2000) Bounce (2000) The Whole Nine Yards (2000 Jason and the Argonauts (2000) A Better Way to Die (2000) Bounce (2000) Dog Park (1999) Standoff (1998 ) Species II (1998) Bela Donna (1998) Maximum Risk (1996) Adrenalin: Fear the Rush (1996) Species (1995) Doğum: 15 Ağustos 1974, Kanada.
Aile: Muteahit bir baba ile evhanımı bir annenin iki cocuğundan biri. Shane adlı kendinden kucuk bir erkek kardeşi var.
İlişkiler: 1995 Ağustos'unda oyuncu Damian Chapa ile evlendi. Biri Las Vegas'ta olmak uzere iki evlilik toreni yaptılar ancak fazla surmeyen bu evlilik 1996 yılında sona erdi. 1996 yılında oyuncu Liam Walte ile birlikte yaşamaya başladı. İkilinin 1998 yılında Tristian River Waite adlı bir erkek cocukları oldu.
Cocukluk: Ailesiyle Kanada'da yaşayan Henstridge, 14 yaşında bir guzellik yarışmasında birinci secilmesinden cesaret aldı ve model olma hayalleri ile Paris'e gitti. Fransızlar guzelliğini keşfetmekte fazla zaman kaybetmediler ve henuz 15 yaşındayken Fransız Cosmopolitan dergisine kapak oldu. O tarihten sonra dunyanın bircok tanınmış dergisinde modellik yaptı.
Şohret: Henuz ilk filmi olan "Species" da Sil karakterini oynaması ile tanındı. 1998 yılında "Species 2"de de rol aldı. Bu filmden onceki tek oyunculuk denemesi, lise yıllarında okulda oynadığı Grease muzikaliydi.
Biliyor musunuz?: Vucudunda iki dovmesi var. Biri belinin altındaki erkek ve dişi sembolu diğeri ise sağ kalcasında bulunan tac giymiş bir aslan.
Soz: "Nasıl karakter yaratılır, nasıl oyunculuk yapılır, hicbirşey bilmiyordum. Belki de bu yuzden işe yaradı!" Henuz ilk filmi olan "Species" ile şohret olması hakkında.
"Kolay bir cocuk değildim. Cok yaramazdım. Derler ki kendi cocukların senden iki kat daha yaramaz olurmuş. Goreceğiz!" Hamilelik doneminde.