ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray Ulusal Guvenlik Danışmanı John Bolton'ın kendisinin isteği uzerine istifa ettiğini duyurdu.
Sosyal medya hesabı uzerinden acıklama yapan ABD Başkanı Trump, “John Bolton'u Beyaz Saray'ın artık kendisinin hizmetlerine ihtiyacı olmadığı konusunda dun gece bilgilendirdim” ifadelerini kullandı.
Kendisinin bircok konuda Bolton ile anlaşamadıklarını belirten Trump, “Ondan istifa etmesini istedim, ki istifası bu sabah elime gecti. John'a hizmetlerinden dolayı cok teşekkur ediyorum” dedi.
Trump, yeni Saray Ulusal Guvenlik Danışmanı'nın ismini ise onumuzdeki hafta acıklayacağını belirtti.
[h=2] İstifası duyurulan Bolton'dan ilk acıklama[/h] ABD Başkanı Donal Trump tarafından gorevinden ayrıldığı duyurulan Beyaz Saray Ulusal Guvenlik Danışmanı John Bolton, istifa etmeyi dun gece teklif ettiğini ama Trump'ın ‘Yarın konuşalım' dediğini acıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın John Bolton'dan istifa etmesini istediğini ve bu sebeple Bolton'un istifasını sunduğu yonundeki acıklamasından sonra Bolton'dan konuya ilişkin ilk acıklama geldi Sosyal medya hesabı uzerinden acıklama yapan Bolton, “Dun gece istifa etmeyi teklif ettim, Başkan Trump, ‘Bunu yarın konuşalım' dedi” ifadelerini kullandı.
Trump acıklamasında, “John Bolton'u Beyaz Saray'ın artık kendisinin hizmetlerine ihtiyacı olmadığı konusunda dun gece bilgilendirdim” ifadelerini kullanmıştı. Kendisinin bircok konuda Bolton ile anlaşamadıklarını belirten Trump, “Ondan istifa etmesini istedim, ki istifası bu sabah elime gecti. John'a hizmetlerinden dolayı cok teşekkur ediyorum” demişti.
Trump, Ulusal Guvenlik Danışmanı Bolton ile yollarını ayırdı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Trump, Ulusal Guvenlik Danışmanı Bolton ile yollarını ayırdı