Arzu Yanardağ
1977 yılında tiyatro sanatcısı bir baba ile, emekli bir hemşirenin kızı olarak dunyaya geldi. Babası tiyatro oyuncusuydu ama, gecim sıkıntısı yuzunden tiyatroyu bırakmış başka işlere yonelmişti. Kucuk yaşta oyuncu olmayı kafasına koyduğu icin televizyondaki butun filmleri izliyordu. Ozellikle annesini Hulya Kocyiğit'e benzettikleri icin Hulya Kocyiğit'in butun filmlerini izliyordu.
Bakırkoy Kız Meslek Lisesi'ni bitirdi. Cok guzel bir genc kız olduğu icin katıldığı mankenlik elemelerinde başarılı oldu ve birden kendini fotomodel olarak buldu. Kliplerde ve dizilerde oynadı. Yonetmen Mustafa Altıoklar'la tanıştı ve uzun bir aşk yaşadılar.
Unlu yonetmen ondaki oyunculuk yeteneğini keşfetti ve "Asansor" adlı filmin başrolunu ona verdi. Asansor vizyona girdikten sonra, başarısız olduğu ve bu başarısızlığın Arzu Yanardağ'ın kotu oyunundan kaynaklandığı gunlerce tartışıldı. Basında; Arzu Yanardağ’ın, Mustafa Altıoklar'a cılgıncasına aşık olduğu, bu aşk yuzunden kendini alkole verip Balıklı Rum Hastanesinde tecavi olduğu haberleri yayınlandı.
Unlu yonetmen ondaki oyunculuk yeteneğini keşfetti ve "Asansor" adlı filmin başrolunu ona verdi. Asansor vizyona girdikten sonra, başarısız olduğu ve bu başarısızlığın Arzu Yanardağ'ın kotu oyunundan kaynaklandığı gunlerce tartışıldı. Basında; Arzu Yanardağ’ın, Mustafa Altıoklar'a cılgıncasına aşık olduğu, bu aşk yuzunden kendini alkole verip Balıklı Rum Hastanesinde tecavi olduğu haberleri yayınlandı.
Arzu Yanardağ 2006 yılında reklamcı Ali Sertel ile evlendi. Evlendiğinde 4.5 aylık hamile olan Yanardağ kızına Alara Maya adını verdi. Bir sure sonra, “Bana değil dergilerdeki Arzu Yanardağ’a aşık olmuş dediği eşinden anlaşmalı olarak ayrıldı. Sanatcı daha sonraki sevgilisi Serhat Turkkan’dı.
"Dun Gece Bir ruya Gordum" adlı sinema filmi icin kamera karşısına gecmeye hazırlanan Arzu Yanardağ, bu kez ilginc bir karakterle seyirci karşısına cıkacak... Emre Kınay, Pelin Batu ve Fikret Hakan'la birlikte 'Dun Gecce Bir Ruya Gordum' adlı sinema filmi icin kamera karşısına gecmeye hazırlanan Arzu Yanardağ, bu kez ilginc bir karakterle seyirci karşısına cıkacak. Uc bir karakteri canlandırdığını soyleyen Yanardağ, "Babasının tecavuzune uğramış ve uyuşturucu bağımlısı olmuş bir genc kızı oynayacağım. Bu rol şimdiden beni heyecanlandırmaya başladı" diyor. Yeni rolunun bir yandan mutluluk verdiğini ama canlandırdığı karakterin bir tedirginlik yarattığını da soyleyen Yanardağ, "Benim de, ne yazık ki aynı koşullarda olan tanıdıklarım var. Onlarla biraz daha
zaman gecirerek bir on hazırlık yapacağım. Ancak bu rolun benim kariyerimde onemli bir yeri olduğu kesin" diye konuştu.