10 gun once yaşanan olayda Nevşin Yucel (55), evinin onune gelen ve aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan amcası Hayrettin C. (67) ile bir sure tartıştı. Tartışmanın buyumesi sonucu her iki tarafın cocukları ve yakınlarının da dahil olduğu kavga arbedeye donuştu. Kavga sırasında Hayrettin C., yerden aldığı kalasla yeğeni Nevşin Yucel'in başına vurdu. 4 kişinin de darp sonucu yaralandığı kavgada, kadının başına hastanede 22 dikiş atıldı.
[h=3]“Ne yapıyorsunuz? Demeye kalmadan, oldureceklerini duşundum”[/h] Olayda kafasından yaralanan ve başına 22 dikiş atılan Nevşin Yucel, “Kendi kapımda saldırıya uğradım. Beni tasarlayarak, kasten oldurme planı yaparak, hep sağa ve sola gizlenmişler, kısa surede etrafımı sardılar. ‘Ne yapıyorsunuz' demeye kalmadan babam oldukten sonra surekli bizimle uğraşan Hayrettin C. kalası alır almaz kafama olduresiye vurdu. Kasten oldurmek istedi. o sırada ‘beni bugun kesin oldurecekler' dedim” şeklinde konuştu.
[h=3]“Pusu kurdular”[/h] “Video goruntusunu de delil olarak Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına sundum” diyen Yucel, “20-25 kişinin beni burada kendi evimin onunde haneme tecavuz ederek, pusu kurarak ve tasarlayarak oldurmek istediler. Kafamda 22 dikiş var. Ordu'da iki hastanede tedavi gordum. Cocuklarıma saldırırlar diye imza atıp kendi isteğimle Ordu Devlet Hastanesinden cıkmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.
[h=3]“Benim ve cocuklarımın can guvenliği yok”[/h] Saldırıya uğrayan Nevşin Şen, 7 kişi hakkında uzaklaştırma kararı verildiğini ancak halen kendisinin ve ailesinin can guvenliği olmadığını iddia ederek, “Benim, cocuklarımın ve ailemin bu şahıslar yuzunden can guvenliğimiz yok. Ben bir kadın olarak sonuna kadar babamın malını ve mulku ile kendi malımızı sonuna kadar savunacağım. Ordu Aile Mahkemesi 7 kişi hakkında uzaklaştırma kararı verdi ama bu şahıslar beni surekli bu da cozum değil. Ben adalet istiyorum, sonuna kadar da adaletin peşini bırakmayacağım” dedi.
[h=3]“Bu işin sonuna kadar takipcisi olacağım”[/h] Başına vurulan kalasın cok ağır olduğunu ve silah sayılabileceğini, bu olayın da sonuna kadar takibinde olacağına dikkat ceken Yucel, şu ifadelere yer verdi:
“Şu an elimde olan kalası ne ben ne de başkası yerinden kaldırabilir. Silahtan sayılan bu ağacla beni oldurmek istediler. Benim burada yine can guvenliğim yok. Her an olumle burun buruna yaşıyorum. İnşallah hakimler ve savcılarımız sesimi duyar, ben bu işin sonuna kadar takipcisi olacağım, sonuna kadar da hakkımı arayacağım. Olum hak, miras helal.”
[h=3]7 kişi hakkında uzaklaştırma kararı verildi[/h] [h=3]Ote yandan, olayın mahkemeye intikal etmesi uzerine Ordu Aile Mahkemesi verdiği ara kararında Yucel'e şiddet uyguladığı iddia edilen Hayrettin C., C.Ş, A.Ş, Z.C., O.C., U.C. ve H.Ş. hakkında uzaklaştırma kararı verdi. Buna gore bu kişilerin şiddet mağduru Nevşin Yucel'in ev ve iş yerine yaklaşması yasaklandı.[/h] Selim Kuşcu
Kafasına kalasla vurulan kadın: 'Pusu kurularak, oldurmek icin vurdular'
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kafasına kalasla vurulan kadın: 'Pusu kurularak, oldurmek icin vurdular'