Sunuculuğunu Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın yaptığı Capraz Ateş'te yine cok tartışılacak anlar yaşandı.
Semra Ozal'ın da konuk olduğu Capraz Ateş'te, Reha Muhtar Mehmet Ali Ilıcak'a yonelik oldukca ağır sozler sarfetti.
M.Ali Ilıcak'ın 6 haftadır tarafsızlığını koruyamadığını ifade eden Muhtar, Sunucu Ilıcak'a şunları soyledi: ''Saygı sınırını aşıyorsun artık, surekli annenden yana olarakta programdaki tarafsızlığını yitiriyorsun, boyle proğram yonetilmez.'' Muhtar'ın bu cıkışı uzerine reklamlara gecmek isteyen Mehmet Ali Ilıcak zor anlar yaşadı. Reha Muhtar'ın ''Hayır, reklamlara falan gecilmeyecek, susmayacağım, devam edeceğiz boyle'' demesiyle artan gerginlik reklamlardan sonra da devam etti.
Reklamlar sonrasında soz alan Semra Ozal ise siyasi surec hakkında konuştu. Ozal, ''Cumhurbaşkanını bu surecte halk secemez, cok gec kalındı'' dedi ve şunları ekledi: ''Turgut Bey'de cumhurbaşkanı olmayı cok istemişti. Fakat halk secimi icin şu an itibariyle ne bir hazırlık var, ne de zemin uygun, kesinlikle halkın secimine bırakılmamalı.''
Ozal'a katılmadığını ifade eden Nazlı Ilıcak ise ''Rejim değişikliğinden korkulduğu, bu ihtimalin goz onunde bulundurulduğu icin halk seciminden yana olunmadığını'' kaydetti. Ilıcak rejim değişikliği konusunu gundeme getiren Erdoğan Tezic'i ise kınadığını soyledi.
Ozal ve Ilıcak diyaloğunun sonlanması ardından konu tekrar Reha Muhtar'ın az onceki eleştirilerine dondu. Reha Muhtar'ın sakinleştiği duşunulurken Muhtar tepkisini artırdı ve şoyle devam etti: ''Sayın Mehmet Ali Ilıcak sizi ve yonetiminizi, yapınızı protesto ediyorum. Bana ve benim konuklarıma saygısızlık yapıyorsunuz. Olmayan birikim ve tecrubeniz nedeniyle artık bu programa sizinle devam etmeyeceğim.'' Konuya dahil olan Mehmet Ali Ilıcak'ın annesi Nazlı Ilıcak ise Reha Muhtar'a ''Sen benim sayemde siyaset konuşabiliyorsun, magazinden başka hicbir şey yapamazsın'' dedi. Bunun uzerine ''Anne oğul nasıl da goturuyorsunuz işi, ne bicim şeylersiniz anlamadım'' diyen Muhtar programı terketti.
İlgili videoyu izlemek icin aşağıdaki linke tıklayınız:
http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=230
Mozaik Haber (MOZHA)
www.mozaikhaber.com
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Capraz Ateş'te Muhtar ve Ilıcaklar kavgası