arkadaşlar uzun suredir yazmakta tereddut ediyordum ama yazmaya karar verdim gecen yaz arkadaşların bahcesinde gece 9-10 civarı okey oynuyorduk bahcenin biraz yukarısında orman, ormanın icinde de ermenilere ait kucuk bir mezarlık var... biz oyunumuzu oynarken arkadaşın kopeği cok tedirginleşti havlamaya başladı bizimki hayvana havlıo die kızdı tabi tam o sırada bizimkiler kopekle ugraşırken gozum aniden ormana takıldı ve ne goreyim beyazlara burunmuş bir kız o saatte orda koşuyordu hatta biraz koşuyor sonra eğilip emekliordu ben o sırada buz kesildim oylece izliorum sonrakız birden bire durdu yavaş yavaş kayboldu sonra arkasından yukardan buyuk bir kaya yuvarlandı kaya nın sesine arkadaşlarda baktılar ama iş işten gecmişti kaya yuvarlanmadan once kız gorduğumu anlattım ama hicbiri bana inanmadı gercekten gordummmm kopek neden havladı o zaman?....
walla kime anlatsam hayal gormuşsundur yada sen delirmişsin diolar ama ne deliyim ne de hayal gordum gercekten o kızı gordum peki sizler ne diyorsunuz bu konuda????????