Ben oks sınwına hazırlanırken babam beni Kavram dersanesine yazdırdı..orda cok gusel arkadaslıklar kurdum arkadaslarımda benım gıbı cılgınlardı...bırgun dersanede test cozerken hoca dersı bırakıp:Ben asagıdan test almaya gıdıyorum sımdı gelıncem..dedi.Bizimde canımız cok sıkıldıgı ıcın dersı bırakıp bırseyler yapmaya karar werdik..arkadasım bana:Sıra altları cok eskımıs sunları bıras yenıleyelım dedi....bu vahsıce planını tahmın edebılıyordum...3-4 arkadas iki sırayı yanyana koyarak sıra altlarını tekmeyle kırdık...cok gurultu cıktıgı ıcın hocalar sınıfa geldı ve bızde onlar gelmeden kırık sıra altlarını tekrar yerlestırdık ve hıc bısey olmamıs gıbı derse devam ettik..isin tuhaf tarafı hocamız daha gelmemıstı..bizde bunları yok edelım dedikk...ilk bas cok tırstık ama son ders oldugu ıcın heryer kalabalık olacaktı..neyse en ust tarafta kantın oldugundan heryer cok kalabalıktı...mecburen sıra altlarını montumuzun ıcıne sokup terasa cıktık ve hepsini oradakı bos araziye atttık......ne gunlerdi ama

NOT:bu olay size yemin ederim ki gercektir....