İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV'de yayınlanan "Ercan Seyhan Show" adlı programın konuğu Medyum Mustafa Kılıc’ı canlı yayından kovdu.
Canlı yayın surerken studyoya gelen İbo, "Selamun aleykum" diyerek girdiği studyoda once konuklara ve muzisyenlere "Nasılsınız?" diye sordu ardından da konuya girdi.

ULAN ŞEREFSİZ SANA SOYLUYORUM
Medyum Mustafa Kılıc'a "Mustafa efendi, iki gun once bir internet sitesinde İbrahim Tatlıses benim dostumdur. Beni otele davet etti,otelde kalıyoruz... Doğru mu bunlar?" diye soran İbo, Kılıc'ın "hayır" yanıtına rağmen, şoyle devam etti:

"Ulan ******** sana soyluyorum. Sen buradan kovuldun. Benim ismimi de sağda solda kullanıyorsun. Şarlatanlığın gereği yok. Seni burada elime alırsam, feriştahın cocuğu elimden alamaz. Bu oruc ağızla sana soyluyorum. Bir daha bu binanın golgesinden bile gecmeyeceksin. Bu arkadaşlar program yapıyorlar. Dış yapım bunlar. Senin bizime olan problemimizi bilmiyorlar. Ben de şimdi actım canlı yayında seyrediyorum... Tamam mı?"

BİR DAHA TELEVİZYONUN SOKAĞINDAN BİLE GECMEYECEKSİN
Mustafa Kılıc bunun uzerine "Tamam abi" diye yanıt verdiyse de İbo yuklenmeye devam etti:

"Benim adımı bir yerde kullanmayacaksın bir... Kullanmayacaksın, sen ne yaptığını bilirsin. Sana adam gibi soyluyorum. Bir daha bu televizyonun sokağında dahi gecmeyeceksin. Seni kapıdan kovuyorlar bacadan giriyorsun. Ben senin dostun değilim, arkadaşın da değilim. sen sadece burada program yaptın. Beğenmediğimiz icin de gittin. Hemen şimdi kalkıyorsun, programı da terkedip gidiyorsun. Haydi guzel kardeşim."
Bu sozler uzerine Mustafa Kılıc programı terkederken İbo, programın yapımcısı Ercan Seyhan'a da, "buyrun oturun, kusura bakmayın" diyerek programı bolduğu icin ozur diledi.

kaynak http://www.internethaber.com/ibo-stu...du-287832h.htm

iboda sinirlenince bi acayip oluyo adam gık bile diyememiş