Tv de stratejik araştırmalar uzmanı Prof.Dr.Ahmet Maranki'nin programını dinledim... Ordaki bazı ilginc şeyleri soyleyim..
Dunyada biyolojik savaşlar başlamıştır...Birileri dunyaya hakim olmak istiyor...Rakiplerini saf dışı etmek istiyor...Amerikalılar, hortumların ve tufanların Ruslar tarafından radyo dalgaları ile cıkartıldığını ve amerikan ekonomisinin bu yıl 100 milyar dolar zarar ettiğini soyluyor...Dunyadaki bir grup nufusun artmasını istemiyor...
Turkiyedeki Kuş gribi ve kene de bilerek bulaştırılmıştır...Kuş gribi yuzunden bircok Tavuk itlaf edildi...Bu tavuklar keneleri yiyordu...Şimdi keneler coğaldı...
Bana telefonlar geliyor...Tarlamda kırılmış şişeler icinde keneler gordum,diyor ciftcimiz...Kırım kongo hastalığı cıktı Devlet milyonlarca dolarlık tarım ilacı alıyor...
Keneli bolgelerdeki halk arsalarını tarlalarını ucuza satıp buyuk şehirlere gocuyor...Birileri bu arsaları ucuza kapatıyor...
Bu tur hastalıklar kontrol altında tutulmak istenen ulkelerde cıkartılacaktır,biyolojik savaşlar başlamıştır...
Soyledikleri cok mantıklıydı...ben hak veriyorum...
Rusyanın birkac gun once Uzerinde ilac kalıntısı var diye geri gonderdiği domateslerde bunun bir uzantısı gibi...Şimdi Rusya domates ihtiyacını başka bir ulkeden alış veriş yaparak kapatacak...
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Prof.Dr.Ahmet Maranki'nin KENELER hakkındaki komplo teorisi