ASEMA
Arapca:
Bismillahirrahmanirrahim kulillÂhumme mÂlikel mulki tu'til mulke men teşÃ‚u ve tenziul mulke mimmen teşÃ‚u ve tuızzu men teşÃ‚u vetuzillu men teşÃ‚u bi yedikel hayr İnneke al kulli şey'in kadîr Tûlicul leyle fin nehÂri ve tûlicun nehÂra fil leyli ve tuhricul hayye minel meyyiti ve tuticul meyyite minel hayyi ve terzuku men teşÃ‚u bi ğayri hısÂb
Turkce:
Mal ve mulk sahibi olmak,maddi ve manevi iktidara erişmek,izzet ve şerefin artması,servet ve saadetinin coğalmasını isteyen kimse her gun en azından (4) kere yukarıdaki ayet-i kerimeleri okur ve vird edinerek devam ederse ,cok kısa zamanda halinde ve malında muazzam değişiklikler zuhur eder.Her gunu bir gun evvelkinden daha iyi olur ve daha rahat ve saadetli gecer. Herkes tarafından sevilir.
Gunde 1000 kere El- ALÎM duasını gonulden isteyerek okursanız Allah (cc) size sıhhatli ve zenginlik icinde bir yaşam ihsan eyler. ASEMA duasını her 100 El- ALÎM sonrası 1 kere okumanız yeterlidir. Allah (cc) gonulden isteyen kalplere istediğini verir. Sizde zengin olmak istiyorsanız bu dediklerimizi cani gonulden isteyerek yapmalısınız. Tabi zenginliği de sadece kendiniz icin değil tum din kardeşlerimiz icin, zorda ve darda olanlara yardım etmek icin isteyiniz. Fakirlere yardım etmek, dinimizi yaymak, acları doyurmak, hastaların dertlerine şifa olmak icin istenen zenginlik mutlaka karşılık gorur. Hem bu dunyalığınızı hem de oteki dunyalığınızı yapmış olursunuz bu şekilde. Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun.
Kaynak: http://www.izmitsosyal.com/2014/04/z...reken-dua.html
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Zengin olmak icin okunması gereken dua