Allahım…dilim ile soyluyor kalbim ile şahadet ediyorum ki; senden başka ilah yoktur,

--------------------------------------------------------------------------------

Gurbette bir akşam…odamda yalnızım..icimde bir burukluk…herkesin bir sevgilisi varmış ya…ama ben yalnızım..

“HAYIR” dedim bir an!..ben niye yalnız oluyum ki,benimde bir sevdiğim var.hemde cok yakınımda..kanımda,canımda,hatta şahdamarımda..birden urperdim.doğruldum.oturumuma geldim.boynumu buktum ve ağlıyorum. vee o sevgiliye seslenmek geliyor icimden..gercek aşka …gercek sevgiliye…bir yalan sevgililer gununde gercek SEVGİLİYE….VE DUDAKLARIMDAN ŞUNLAR DOKULMEYE BAŞLIYOR…..

“”" Allahım…dilim ile soyluyor kalbim ile şahadet ediyorum ki; senden başka ilah yoktur,Muhammed (a.s) senin kulun ve resulundur.

Mulkun sahibi sensin,bende senin mulkunde bir gunahkar!

Senin herseyi kuşatan rahmetinden cesaret alarak geldim huzuruna ve yine şefkatine sığınarak,gunahkar ellerimi actım sana.

Her ne gunaha batmış olursam olayım. her ne kadar cirkin olmuş olursa olsun arkamda bıraktığım yıllar icinde ben sana şirk koşmadım Allahim…

Arkasında koştuğum yalancı sevgilerin bir hata oldugunuda bilmiyordum. nasip ettin oğrendim ve hata sayılan herseyden koptum yalnızca sana yoneldim Allahim!..
Senin sevmediğin hic birseyi sevmiyorum senin sevdiğin ve istediğin gibi olmaya calışıyorum…
Senden başka kimseden istemem senden başka kimseye halimi arz edemem!
İnsanlar ancak beni kendi dilleri ile anlar, ama Sen halimi hic konuşmasamda anlarsın.

Bu yuzden sana anlattıklarım ve anlatacaklarım asla şikayet değil.;
Yaralıyım Allahım!;kırdılar beni,uzduler… her ne kadar uzulmem dunya icin,uzulmem dunya icin desemde uzuldum Allahim…

Cekmem dediğim icin değil, şikayet icin değil gozyaslarim. korkumdan Allahim!…
Bilmem belki, senin gercek aşkını tanımadan once, yaptığım hataların bedelini oduyorum. Bilmem belki senin bana sunduğun bir sınavdan geciyorum…

Ben bilemem Allahim sen bilirsin o yuzden Ya Subhan Allah!.. Sana geldim.

Sana aşık olduğumdan beri kimseye dertlenmedim, kimseye şikayet etmedim.
Sana layık olamamaktan korktum, şikayet olur diye korktum. sevgimiz lekelenir diye korktum. Gucune gider diye korktum Allahim!
Yuzunu gormeye layık değilim biliyorum!
Seni gormek kolay değil biliyorum!
Fakat yarattığın sebepleri goruyor ve teselli buluyorum
Sana aczimi bildiriyorum Allahim!, aczimle geldim,gunahımla geldim başkada neyim var?

Bana verdiğin hic birseyin kiymetini bilemedim!

Gecikmiş ibadetlerim,yarim yamalak yakarışlarım bilirim benim hic bir zerremi kurtaramaz, ancak sensin onları kıymetli kılacak olan, senin rahmetindir onları değerlendirecek.olan..

Benim senin sevginden başka hic birseyim yok Allahim!şimdi durup dinlenmeden senin sevgine layık olmaya calışıyorum.
Anladım ki hic bir insan veremez senin verdiğin kadar.

İcimdeki sevgi oylesine buyuk ki toprağa dokunsam cicek acacak
Ben bu sevgiyi nerelerde sarfetmişim meğer.

İnsanlar anlamıyorlar beni Allahim!.. koşturup duruyorum seni anlatmak icin onlara..

Senden uzak kalan gonuller var acı icinde cırpınan.bir labirentte yollarını kaybetmişler, hepside ayni boşluktan yakınıyorlar.

Huzursuzuz; diyorlar ,onlar seni tanımıyorlar Allahım!..

Banada sen bir boşluktasın o yuzden bunları yapıyorsun diyorlar. ; HAYIR!.;. Ben boşlukta değilim ALLAHIM!!,Senin yerini hic birsey dolduramıyor o yuzden ben seninleyim

ALLAHIM! İnsan aradıkca boşluğu artıyormuş meğer, o boşluk yalnızca senin sevginin boşluğu imiş. Sen gerekmişsin meğer, gec anladım Allahim!…

Şimdi şahidim ol Allahim!.. Haksızlığa uğradım,itildim, mazlum oldum, bicare duştum ,incindim Allahim!… Butun bunları sana havale ediyorum, sana arz ediyorum.

Basıma gelenler senin birer imtihanın ise sabır ver,guc ver banar; Allahim!..
Seni kaybetmek istemiyorum… omrumu korkusuz gecirdim. Ben hic kimseden korkmadım, Şimdi korkuyorum,hayatımda hic korkmadığım kadar korkuyorum. Senden ayrı kalmaktan korkuyorum.

Omrumun gunleri ve her anı senin hasretinle geciyor Allahim!…Artık hep seni anıyorum,

Seni soyluyorum,seni anlatıyorum susuz kalmış her bir gonule, Seni anlatıyorum her bir gunahkara r30;seni anlatıyorum kanadı yaralanan kuş misali her insana…

Dilim donmuyor,yetmiyor lisanım,nasıl anlatabilirimdi seni? Ama bir kucuk bocek,bir ılık ruzgar,yağmurun bir damlası,bir lokma ekmek seni bana anlatabiliyor .. Allahim…

Ben oksuz gibiyim,yetim gibiyim sahibim Sensin Allahim!… sana sonsuz şukurler olsun darda koymazsın..
Allah diyeni huzuruna layık eyler;

secdene layık eyle!
kulluğuna layık eyle ya Rabbi!…
eyleki onların yanında olayım. rızana nail olayım. bunun ustun dede zaten hic bir şey yok… bildim ve inandım..

bildirip inandırana hamd olsun…