Unlu İngiliz manken Carla Brown, sivilce ve aknelerinden kurtulmak icin yuzunu camaşır suyuyla ile yıkamış. Yuzundeki sivilceler yuzunden arkadaşarı tarafından 'krater ve pizza yuzlu kız' olarak cağrılan İngiliz manken Carla Brown (21), camaşır suyu ile yuzunu yıkadığını itiraf etti.

Okuldaki zorbalık, şiddet olaylarından oldukca rahatsız olan ve yuzundeki sivilceler nedeniyle 17 yaşındayken bunalıma giren İngiliz manken Carla Brown, sivilce ve aknelerden camaşır suyu ile kurtulduğunu ardından mankenlik yapmaya başladığını acıkladı.

The News of the World, bugun 21 yaşında olan unlu manken Carla Brown'un, 17 yaşındayken sivilce ve aknelerinden kurtulmak icin yuzunu camaşır suyu ile yıkadığını ve daha sonra mankenlik yapmaya başladığını yazdı.Gazete, guzel mankenin okuldaki zorbalık ve şiddet olaylarınına cok uzulduğunu de ekledi.

Gazetede yer alan habere gore, yuzundeki sivilce ve akneler nedeniyle bunalıma giren ve aynaya dahi bakmakta zorluk ceken Carla Brown, bu sorununu gidermek icin yaklaşık 10 bin sterlin tedavi masrafı odedi fakat sonuc alamadı.Bir gun, banyodaki aynanın karşısına gece Brown, banyodaki (corresive liquid) aşındırıcı camaşır suyu ile yuzunu temizlemeye karar verdi..Camaşır suyunun cildini yakmasına aldırmayan Brown, ofkeyle yanaklarını yıkamaya devam etti. Aynı uygulamayı bir sure devam ettiren Brown, kısa bir zaman sonra yuzundeki sivilcelerden mucizevi bir şekilde kurtulmayı başardı.

Yaptığım aptalcaydı

Guzelliği ile erkekleri buyuleyen Carla Brown, "Cok kotu gunler gecirdim..Otobuste bazı kızlar beni 'krater yuzlu' ve 'pizza yuzlu' diye cağırıyordu. Kimyasal soyulma ile ilgili bir makale okumuştum ve camaşır suyunun işe yarayabileceğini duşundum. Hayatım boyunca yaptığım en aptalca şeydi.Hastaneye gitmem gerkirken, yuz derimin alt tabakasına kadar camaşır suyu ile yıkamaya devam ettim. Bir sure sonra da cildim kabuk bağladı ve yıllarca gitmeyen izler kaldı" diye konuştu.
_____________ Umarım $imdi CAmasır SuYUyla yuzunu yuıKayAnlar cıkcakdır zuaha