[IMG]http://img141.**************/img141/2819/bgb9cb.jpg[/IMG]
Hatay'da, bir pastanenin kapısını zorlayarak acan hırsızlar, pasta yiyerek meşrubat ictiler ve teşekkur notu bırakarak kactılar.
Hatay'da, bir pastanenin kapısını zorlayarak acan hırsızlar, pasta yiyerek meşrubat ictiler ve teşekkur notu bırakarak kactılar.
Kışlasaray Mahallesi Fevzi Cakmak Caddesi'nde bulunan Tutkun Kardeşler Pastanesi'ne gelen işyeri sahibi Huseyin İnce, kapının zorlanarak acıldığını fark edince hemen icerisini kontrol etti ve durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleriyle işyerindeki kasayı ve eşyayı kontrol eden Huseyin İnce, herhangi bir şeyin calınmadığını, ancak pasta yenilerek meşrubatlardan icildiğini anladı. Bu arada, tezgah uzerinde bulunan not dikkati cekti. Notta, “Karnımız cok actı. Pasta yedik ve meyve suyu ictik. Kusura bakma, paramız da yoktu. Hayrına say. Teşekkur ederiz” yazılı olduğu belirtildi.
İnce, kasadaki paraların ve herhangi bir eşyanın alınmadığını belirterek, “Anlaşılan notta yazdıkları gercekten doğru. Yediklerinin karşılığı olarak bıraktıkları teşekkur notunu gorunce şaşkınlığım bir kat daha arttı. Ben de bunu hayrıma sayıyorum. Boyle kibar hırsızlar gormedim. Bu nedenle şikayetci bile olmadım” dedi.
İnce, buna rağmen guvenlik onlemleri alacağını, demir kepenk yaptıracağını da sozlerine ekledi....
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumlarý
- Bilim ve Teknoloji
- Hırsızlardan girdikleri işyerine teşekkur notu