selam dostlar.ben garip değil yaptıgımız olaydan bahsedicem.bi arkadaşımla kampusteki kafeleri ve şehir merkezindeki elit yerleri dolandırıyoruz.once olay şoyle..arkadaşım gidiyor 20 milyonla kucuk bişi alıyor..bu kampusteki cafelerde cok işe yarıyor.kalabalık cunku..herneyse verdigi 20 milyonun ustunde bişiler yazıyor.15 dk sona ben gidiyorum ve kalabalıktan faydalanarak 5 milyon veriyorum bi icicek alıyorum.ustunu cevirdiginde bu yanlış diyorum.ben ustunde şu şu yazan para vermiştim diyorum.isterseniz kasaya bakın diyorum..daha sona o kasadaki parayı goren kasiyer bana 20 milyon ustu veriyor.bu şekilde calısıyoruz ve malzemeleri normal fiyatından kat kat pahalı satan yerleri dolandırıyoruz..diceksiniz ki bu şerefli bi işmi?elbette değil ama amacı war.biz şu an ayda 1 milyara yakın para koyuyoruz kasaya ve bu paranın bir kuruşuna dokunmadan her ay 3 FAKİR AİLEye yardım ediyoruz gecimini sağlıyoruz.dua ediyorlar.biliyorum duaları kabul olmayacak ama yeterki cocuklu sefil aileler ac kalmasın!!şimdi yaz sezonu heryer kalabalık..amacımız ayda bakabileceğimiz aile sayısını 5e cıkarmak..sanki siz paraya dokunmuyormusunuz der gibisiniz..hayır arkadaşlar.ben orta halliyim ihtiyacım yok..sadece amacımız yardım etmek..ve bu işten sıkılıncaya kadar insan kazıklayan mekanları dolandırıp fakirlere vermeye devam edicem..ama sakın denemeye kalkmayın..ozellikle buyuk şehirlerde esnaf bu olaylara artık goz actırmıyor.biz sadece işimizi biliyoruz..