Bir gece babam evi aradi ve bu gece gelemeyecegini isinin ciktigini ve bizim yatmamizi soyledi.Annem ve bende babami beklemeden yatmaya karar verdik.Biz evin 2. katinda yatarken asagidan mutfaktan ilginc sesler geliyodu.Ben korktum ve hemen annemin yanina gittim ve onu uyandirdim.Annem de sesleri duyunca hemen asagi indi.Sesler kesilmisti.Seslerin kesildigini duyunca bende annemin yanina asagi indim.2 mizde koltukta uzanirken birden sokak kapisi acildi.Gelen babamdi.Fakat davranislari bir garipti.Hicbir ifadesi yoktu yuzunun.Annem hosgeldin dedi.Sonrada hani bu gece gelemeyecegini solemistin dedi.Babamdan cok yorgun oldugunu yatmak istedigini bizimde yukariya cikip yatmamizi soledi.Fakat biz annemle tv izledigimizden dolayi yukari henuz cikmamistik.Nedendir bilmiyorum ama 2mizde uyuya kalmisiz.Sabah oldugunda yukarda kimse yoktu.Ne babamin esyalari ne de bir iz.Bir anda kapi acildi ve babami gorduk.Annem ona nereye gittin diye sordugun da ise cevap olarak ben daha isten geliyorum dun gece noldu diye sordu.Annemle 2miz cok korktuk ve tuylerimiz diken diken olmustu.Ve o an anladik ki dun gece gelen babam degildi.
alinti
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Gelen Babasi DeĞİlse Ya Kİmdİ?