Cezaevindeki Kadriye Kubra Sevgi'nin nasıl hamile kaldığını araştıran mufettişler, sevgilisi Seylan Corduk'un koğuşu ile arasındaki duvarda bir delik buldu.

Cinsel ilişkinin 20 santim kalınlığındaki delikten gercekleştiği ileri suruldu.
Kartal Ozel Tip Cezaevi'nde ortaya cıkarılan aşk skandalı, onceki gun koğuşta yapılan inceleme sonunda yeni bir boyut kazandı. 27 aydır tutuklu bulunan Balkan kardeşler cinayeti sanığı Seylan Corduk'un aşık olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı Mısır Carşısı'ndaki patlama olayının sanığı Kadriye Kubra Sevgi'yi koğuşlar arasındaki duvara actığı delikten hamile bıraktığı iddia edildi.
Turkiye'nin en guvenli cezaevlerinden biri olan Kartal Ozel Tip Cezaevinde yaşanan olay gecen hafta ortaya Kadriye Kubra Sevgi'nin hamile olduğunun anlaşılması uzerine ortaya cıkmıştı. Genc kadının yan koğuşta kalan cinayet sanığı Seylan Corduk'ten hamile kaldığı ileri surulunce Adalet Bakanlığı skandalı soruşturması icin cezaevine hemen iki mufettiş gondermişti. Cezaevi koridorlarda goruşe giderken karşılaşan ve selamlaşmayla başlayıp giderek aşka donuşen Corduk ile Sevgi'nin ilişkileri genc kadının hamile kalmasına kadar gitmişti.
CİNSEL ORGANIN BOYU OLCULDU
Cezaevinde inceleme yapan ve ifade alan mufettişler hafta sonu gorevlilerle birlikte Corduk'un koğuşunda inceleme yaptı. Bu inceleme sırasında duvarda uzerine bir resim yapıştırılarak saklanan 8-10 santim capında 20 santim uzunluğunda bir delik bulundu. Sevgi'nin koğuşuna acılan deliğin nasıl acıldığı araştırılırken ifadesi alınan Corduk, deliği sadece karşılıklı konuşabilmek icin actığını soyledi. Durumdan şuphelenerek ilişkinin bu delikten gercekleştiğini duşunen gorevliler, DNA testi icin Adli Tıp Kurumu'na gonderilen Seylan Corduk'un onceki gun de cinsel organının boyunun olculduğu bildirildi. Bevliye uzmanın tarafından yapılan olcumde ereksiyon halindeki cinsel organın 25 santim olduğu belirlenirken gorevlilerin şuphelerin haklı olduğunu duşunerek soruşturmayı bu yone kaydırdığı iddia edildi. Bu arada dun cezaevine giden Corduk'un Avukatı Bilal Kalaycı muvekkilinin kendisine bu iddiaları doğruladığını soyleyerek ‘‘Muvekkilinin penisi ereksiyon halinde iken olcmuşler. Odasında bulunan delikten ilişkinin gercekleştiğinden şupheleniyorlarmış. Muvekkilimin penisi deliğin uzunluğundan zannedersem 5 santim uzunmuş. Uzmanlardan bu konuda bilgi istemişler’’ dedi. Avukat Bilal Kalaycı olay ile ilgili yaptığı ilk acıklamada cezaevinin guvenlik zafiyetinden ziyade muvekkilinin becerisi ile ilişkinin yaşandığını soylemişti.