Zonguldak'ta yaşlı bir adam, kızının evine rahatca gidebilmek icin iki apartmanın arasına kopru yaptı.

Zonguldak'ın Kilimli beldesi Guney Mahallesi'nde kendi adına yaptırdığı apartmanda oturan Nizamettin Velioğlu (75), karşı apartmanda bulunan kızının yanına rahat gidip gelebilmek icin iki apartman arasına kopru yaptırdı. A-Blok 5. katta kendisi oturan, B-Blok'u aynı katını kızı Gulsum Kaymakcı'ya veren Velioğlu, kopru sayesinde kızını rahatlıkla goruyor. Kendisinin rahatsızlandığı icin kızının rahatlıkla gidip gelmesi icin kopruyu yaptığını belirten Velioğlu, gorenlerin kopruye cok şaşırdığını kaydetti.
Yağmurlu gunlerde ıslanmamaları icin koprunun ustunun kapatıldığını belirten Velioğlu, koprunun guvenli olduğunu soyledi. Nizamettin Velioğlu, "Karşıda ona verdiğim dairede kızım oturuyor. Birbirimize kolay gidip gelebilmek icin bu kopruyu yaptık. Buradan oraya, oradan buraya kolayca gidip geliyoruz. Orda oğlum da var, o da gidip geliyor. İrtibatı kolay sağlıyoruz. Ben rahatsızdım. Burada yatarken kızımın kolayca gidip gelebilmesi icin duşundum ve yaptım. Yoldan gecenler bakıyor, ilgi cekiyor. 'Koprulu apartman' diyorlar. Kızım bana hizmet ediyor. Geliyor gidiyor. Cocuklar kalabalık, hepsinin evi var. Onlar bunun gibi gelip gidemiyorlar. Bu kızım yakın olduğu icin daha cok geliyor. Bu koprunun bir tarafı sabit, bir tarafı seyyar. Esneme olursa deprem anındaki gibi gezer. Bu guvenli bir kopru, hicbir sıkıntısı yok. Nasıl ucaktayken korkulmuyorsa, kopruden gecerken de biz korkmuyoruz" dedi.