dikkatli okuyun bana cok ilginc geldi...,
BİR OĞRETMENİN MEKTUBUNDAN....
Merhaba!
İstanbul'da bir lisede oğretmanlik yapıyorum.>oğrencilerimizin %42'si hap kullanıyor.
>oğrencilerimizin %23'u ensest ilişki mağduru.
>Bazı kız oğrenciler 100 kontor karşılığında minubus şoferleri ve hali saha sahiplerine kendilerini kullandırıyorlar.(cinsel anlamda)
>bu yıl bir erkek oğrenci bir kız oğrenci tarafından kendisine cinsel tacizde bulunulduğunu soyleyerek şikayette bulundu.
>Biliyor musunuz,gectiğimiz yıl bir anne;kızının sacının boyalı olması uzerine okula cağırıldığında,kızını okula koca bulması icin gonderdiğini vge bu nedenle suslenmesi gerktiğini soyledi.
>Velilerin buyuk coğunluğu oğretmene nasıl hitap edeceğini bilmiyor.(guzelim,hanım kızım,hocaaa,ablası....)
>Oğrenci tanıma formlarında "caldığınız muzik aleti "bolumune:radyo-teyp-walkman... yazan azımsanmayacak sayıda oğrennci var.
>Maddi durumu iyi olan bir veli,gectiğimiz yıl damımızı onardı.(notlarının hemen hepsi zayıf olan oğrencinin gecmesi şartıyla)
>Bir kız oğrencimizin babası cocuğundan (oğrencimizden)dayak yediğini soyleyerek okula sığındı.
Ben bu okulda 3 yıldır oğretmenlik yapmaya calışıyorum.bunları doğal karşılayan oğretmenlerden olmamak icin cok uğraşıyorum ama;
Muhtac olduğu kudretin dolaştığı asil kanı uyuşturucuyla zehirleyen oğrencilerimi kurtaramıyorum.
Daha yazacaktım ama yazdıkca yureğim ağırlaşıyor.
Sevgi ve saygılarımla.
Bir oğretmen....
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Aci Ama GerCek...