16 yasındayım ailemizin durumu iyi iken yani kendimize yeticek kadar iken babam evle ilgilenmiyor bastan savma bir tavır la ihtiyacınız var mı diye sormuyor sigarası-iddasını oynuyor. oKUl nasıl gecti bile demiyor.Derslerimde basarılıyım anadolu lisesindeyim. Ben ondan para değilde sevgi istiyorum diyroum yine anlamıyor ilgiisi alakası yok iki kardesiz diğeri kız kardesm. Şimdi dun kavga ettik bilgisayardan idda oynamasın diye hafif bozmustm bana yap lan dedi ben guzelce rica etsen iyi olurdu dedim. Sacımı cekti. Sonra yapıp odama gittim ve bi sure sonra kosturarak dovmeye geldi tabi bende oınun yaptıklarından bıktığım bende yumruk attım annemler ayırdılar. Bize maddi acıdan yardım eden teyzemide evden kovdu git dedi ayrıca manevi acıdanda yardımı var. Kardesime vurdu işte en sonunda ben cıktım onlara vurmasına dayanamayıp ayırdım korudum işte. Babama soyluyorum ben para değil sevgi istiyorum diye kac defa dedim iddaa oynama sigara icme dedim sağlığını duşun diyourm. Anlamıyor. Kardesimde bende okul da derece yapan oğrencileriz. Kotu alışkanlığımız yok. Maddi durumu kotu ile orta arasında zar zor geciniyoruz bu aralar. Ve o ailenin rıskını(tam yazılışını bilmiyorum yiyeceğimiz parayı ) ev ihtiyacı parasını sigara - idda verior . Şuan cok doluyum . Bana ihtiyacın birşey var mı diye okul basladığından beri sormadı.Bi ara batmıştı borctan tekrar battı sonra en son bu sefer yine faturaları bekletiyor hersey kesilince teyzem borc veriyor ole oduyor.Eve maaş geldiğini gormuyoruz zaten ne nereye gidiyor annem ilgileniyor genelde. Annemin babasına soylicem.Ve diğer dedeme anlatıcam .Sizce ne yapmalıyım 16 yılllık evliler. Ama babam 16 yıldırda aynı annem ole anlatıyor kısacası ben bildim bileli ne doğru birşey yaptı ne ilgilendi sizce artık ne yapmalıyım _ Dedelerime mi soyleyeyim bilmiyorm. Babama vurduğum icin pişman oluyorum fakat yaptıkları akla gelince olmuıyorm. Moderator lutfen kitleme bi sure dursun kafam aydınlanınca kitle accak yer bulamadım varsa accak baska yer oraya tası kardesm.Ama icim cok dolu bugun okulada gitmedim yani. Ben bildim bileli babam aynı. :S elinizi vicdanınıza koyun goren kişiler fikirlerini paylassın lutfen .S