Kız arkadaşından cocuk yapan 13'luk babaya kotu haber: 16 ve 14 yaşında iki cocuk, bebeğin gercek babası olduklarını iddia etti.. Rezalet bununla sınırlı değil, bir gazete aday sayısının 8'e cıktığını yazdı.
İngiltere'de 13 yaşındaki Alfie Patten'ın baba olmasının yankıları surerken, iki baba adayı daha ortaya cıktı.
News of the World gazetesinin haberine gore; 16 yaşındaki Richard Goodsell ile 14 yaşındaki Tyler Barker, 15 yaşındaki Chantelle Steadman'dan olan ve "Maisie" adı verilen bebeğin gercek babaları olduklarını ileri surdu. Hatta 16 yaşındaki Richard Goodsell, gercek babanın ortaya cıkması icin DNA testi yapılmasını istedi.
GOZLERİ BANA BENZİYOR'
Hamile olmadan once kucuk anneyle uc ay beraber olduğunu belirten Richard "Chantelle'la evlerinde uc kez beraber oldum. Gercek babanın ben olduğumu biliyorum. Herkes benimle aynı kanıda. Arkadaşlarım bebeğin gozlerinin bana benzediğini soyluyor. Annem bile aynı duşuncede. Butun bu karmaşaya ancak DNA testi acıklık getirebilir" dedi.
Diğer baba adayı 14 yaşındaki Tyler Barker ise "Chantalle ile 9 ay once evlerinde birlikte oldum. Cocuğun benden olduğuna dair endişelerim var. Umarım ben değilim. Arkadaşlarım benle dalga geciyor. Bu alaya alınacak bir konu değil. Ciddi bir mesele" diye konuştu.
ADAY SAYISI 8'E CIKTI
News of the World gazetesi, konuyla ilgili haberinde genc anne adayı Chantalle Steadman'ın hamile kalmadan once 8 kişiyle birlikte olduğunu iddia ederek, yakında diğer baba adaylarının da ortaya cıkabileceğini yazdı.