Bir gun yağmur yağiyormus saat gece 3 bucuk muş.Kiz tam sirasi demiş ve babasini cağirmis bağiriyormus ama icinden onu ancak babasi boyle duyuyormus.gokten bir işik geldi simsek cakti gibi olmus baba evin icine pencereden girmiş uzerinde islak ama temiz gomulurken uzerinde olan kiyafet varmis.Kiz abisini oldurmesini istemiş.Babasi bunu neden istediğini sorunca kizda olanlari anlatmaya başlamis.Bunu duyunca baba sinirinden lalaenin absinin odasina gitmiş eline gecen bir halat iple cocuğu boğmus cocuk hem nefes almak icin direniyor hemde babsinin bir hayalet olduğunu gorunce korkundan olecek gibi olmus.Bu sefer abi babayi olduren mafyanin babaya sapladiği bicagin hayla kalbinde olduğunu gormuş bunu goren baba hosuna mi gitti diye bicaği cikarmis oğulun kalbine saplamis tabi saplayinca da yok olmus ve bicakta abi iyleşmiş fakat suan bakirkoyde dier deişle deliler hastahanesinde
arkadaslar şimdi size gercekten yaşanmiş bir hikaye anlatacam.Ben bu hikayeyi komşumdan oğrendim .Neyse. Birgun baba ie oğlu karavanla bir geziye cikmişlar.Macera olsun diye ara yollardan gidiyorlarmiş. Bir sure sonra baba benzinlerinin bittiğini ve bulunduklari yere yakin bir kasabadan benzin almaya gideceğini soylemş.Cocuk babasina beni de gotur diye yalvarmiş ama nafile.Babasi ona hemen donucem demiş.Babanin kasabaya gidişinden 2 saat gecmiş.
sonunda cocuk endişelenmiş.cocuk buduşunceler icindeyken karavanin ustune şip şip bişeyler damlamaya başlamiş.cocuk dişariya cikip baktiğinda babasinin cesedini ağacta parcalanmiş bir şekilde gormuş.
+REP İMİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM