İŞTE O İDDİA VE O BLOG YAZISI:
Son yuzyılımızın en buyuk aldatmacası olan ve altı asırlık tarihimizi de propaganda copluğune gomen bir muamma soz konusu. Bağımsız tarih bilimine duyulan saygı ve cesur tarihcilerimiz sayesinde tarihi gercekler tozlu raflardan indirilip gozler onune seriliyor neyse ki.
Oncelikle ezber bozan yazılarıyla bu sorumluluğun başını ceken ‘Yalan Yazan Tarih Utansın ? Extra Versiyon’ adlı sayfanın paylaşımlarından bazı paragraflar verelim.
“Mustafa Kemal Ataturk diye bir kişilik dunyaya gelmemiştir. Bize fotoğraflarda, goruntulerde gosterilen şahsiyet, Yahudi bir iş adamı Yossi Kohen’dir. Gercek Mustafa Kemal, 1911′de Trablusgarp’ta şehit oldu.”
Tarihi bir hakikat daha.. Unlu İtalyan lider Benito Mussolini Guneydoğulu Şafii Muslumandı!
Kemalistler, Benito Mussolini icin yıllardır bize “İtalyan Faşist Lideri”, “İtalyan milliyetcisi” olarak tanıttı. Ancak bu tanımlama kattiyen yalandır. Hakikat ise Mussolini’nin Şafii Musluman olmasıdır. Ayrıca kokeni de Guneydoğu Mardin’dir. Asıl adı Musa El İni’dir.
Merhum başbakan Erbakan, Musa El İni’yi ornek almış, onun el işaretlerini yapmış, Partisine de “Fazilet Partisi” adı vererek onun mirasını yaşatmıştır.”

“Atari kahramanı Super Mario Kemalistti.
Yıllardır 80′li ve 90′lı yılların cocuklarının bilincaltına Kemalizmi enjekte etmek icin Kemalistler ateri oyunlarına kadar girdiler. Bunun en onemlisi Super Mario’dur.
Resimden de anlaşıldığı gibi, Super Mario şapka takan birisiydi. Ayrıca bir donem Mustafa Kemal’in bıraktığı gibi İttihatcı Bıyığına da sahipti. Ateri adı bile Kemalizmi simgeler. Adı uzerinde AT+ERİ. Yani Atın uzerinde Asker. Bilirsiniz Mustafa Kemal’in boyle bir fotoğrafı da var.
Zaten Super Mario’nun Ateş atması da buna delalettir. Surekli ateş sacıyordu. Ateşi kimler sacar? Cinler, şeytanlar. Kemalistler de şeytani olduğuna gore, bu konuda her hangi bir kuşku kalmıyor
Marion’nun M’si şapkasında da var. O da Mustafa Kemal’in “M”sini simgeler.

“Yıl 1945. Hem Almanya’yı hem de Turkiye’yi yoneten İsmet İnonu,
Dunya’da 50 milyon insanın olmesine yol acan savaş cıkarmış, Almanya’daki Araplara, Almanya’nın has yerlisi olan Alman Kurtlerine Soykırım yapmıştır ve kendini Dunya’ya “Adolf Hitler” olarak tanıtmıştır.” “Temel Reis cizgi filmi sakal bırakanları itici ve kotu gostermek icin Kemalistler tarafından yayına sokuldu.”
“Einstein, atom bombasını Kemalistlerin talimatıyla icat etti. Atom Bombası’nın asıl adı ATAM Bombası’dır. Ancak bu Batı diline ATOM diye gecmiştir. Mustafa Kemal’in de, Turk milletine “ATAM” dedirttiğini biliriz.”

Verebileceğimiz ornekler bu şekilde. Elbette cok sağlam bir mizah, ustaca bir ironi ve yazınsan bir zekÂnın urunu bu yazılar. Dinci diye niteleyeceğimiz sayfalardaki uydurma tarihi bilgilere ve bu bilgilere inanarak kendilerine ideoloji edinen yarım akıllı kişilere nazire yapmak amaclı yapılan bu paylaşımlar farklı bir acığımızı daha cıkarıyor gun yuzune. Ataturkcu olanları bile rahatsız edecek şekilde Kemalizmi kor haliyle benimsemiş, tabudan ote zihinlerde bir dini rituel haline getirmiş Kemalist gencler (!), ciddi anlamda mizah orneği olan bu paylaşımları ciddiye alıp ‘gercekleri saptırıyorsunuz’ tarzı hakaret dolu cumlelerle mudahalelere başladı. Yine aynı kor zihniyetler muhafazakÂr kesimi ‘koyun’ olmakla, okumamakla, bir şey bilmeden ahkÂm kesmekle veya her soylenene kendi aklını kullanmadan kabullenmekle suclarlar. Ama bu sayfa bize gosteriyor ki aynı cahil guruh, Ataturkculuğu mutaassıp bir ideoloji olarak benimseyen, cağdaş diye adlandırdığımız kesim icerisinde de var.
Evet, bu absurt mizah sayfasının paylaşımlarını gercek zannedip Ataturk’u karalayan dinci tayfalar da var. Bu sayfayla tanışmama vesile olan da, Ataturk’un aslında Yossi Kohen adlı bir Yahudi olduğunu salyalarını akıtarak anlatmaya calışan bir tanıdığın vesilesiyle oldu. ‘Bana beş dakika ver bu safsatanın kaynağını bulayım sana’ diyerek gerceğin kendisine beş dakikada ulaştığımda, hoş bir mizahla karşılaştığımda, neden her şeye aptalca inanan kişiler beş dakikasını işin aslını oğrenmeye ayırmaz diye de duşundum.
Okumuyoruz, bilgi edinmiyoruz, sağlıklı duşunmeyi ve bir duşunceyi savunmayı bilmiyoruz. Kişisel goruşumuzu şovalyevari savunuyoruz. Ve cehaletin, aslında eğitim imkÂnlarından yoksun, sosyal ve ekonomik konularda kalkınamamış bolgelerin kaderi ve bolge cocuklarının alınyazısı olmaktan cok, duşunce olarak kendi beyinlerinin icine hapsolmuş ve dunyayı at gozlukleriyle seyreden insanların zihinlerinde olduğunu goruyoruz.
Son olarak; bir işin icerisinde mizah yoksa o işin icerisinde hicbir şey yok demektir.
Not: Bu yazı http://santiyedeyiz.blogspot.com ‘da yayımlanmıştır.
yalan yazan tarih utansın – https://www.facebook.com/yytutansinex?fref=ts
24 Şubat 1871′de Almanya/Munich’te İngiliz asıllı Yahudi bir ailenin ikinci cocuğu doğmuştur ve tıpkı Arabistanlı Lawrence gibi İngilizler tarafından yetiştirilmiştir. 17 yaşında iken İngilteye giderek burada politika ve İslam toplumunu yıkmak hususunda eğitim almıştır. İngilizlerin buyuk İslam imparatorluğu Osmanlı Devleti’ni yıkmak ve ABD’yi (ALLAH’ın Birleşik Devletleri) İngilizleştirmek maksatlarına buyuk katkısı dokunmuştur.
1892′de İngiltere’de babasının adını verdiği CHARLIE’NİN CİKOLATA FABRİKASI adında bir fabrika acarak iş dunyasına atılmış ve kısa surede bir servet kazanmıştır. 1911 senesinde Osmanlı’nın buyuk subaylarından olan ve padişah Vahidettin Han’a yakınlığıyla bilinen Mustafa Kemal Paşa şehadete erince ONUN YERİNE GECMESİ İCİN İNGİLİZLER TARAFINDAN GONDERİLMİŞTİR.
Uzerine konduğu itibar vesilesi ile Mason planlarını bir bir uygulamaya gecirmiştir ve işgal kuvvetlerine karşı direnen Vahidettin Han Hazretlerine buyuk bir komplo kurarak onun yerine gecmiştir. Osmanlı İmparatorluğunu yıkıp Cumhuriyet’i kurmuş ve tarihi gercekleri carpıtmaya, başta ABD(ALLAH’ın Birleşik Devletleri) olmak uzere pek cok Turk-İslam ulkesini yozlaştırmaya başlamıştır. Kamalizm illetini doruk noktasına cıkarmıştır. Ecdadımızın sarfettiği mubarek cumleleri kendi soylemiş gibi yazdırmıştır. Bunun en başında Yavuz Sultan Selim Han Hazretleri ile aya cıkan dunyanın ilk astronotu KAPAKCI HUSEYİN EFENDİ’NİN “İSTİKBAL GOKLERDEDİR.” sozu gelmektedir.
Adolf Hitler olarak bildiğimiz İsmet İnonu sayesinde de doğduğu Alman topraklarına da Kamalizmi yaymış ve savaş cıkarttırmıştır. Resimde gorulduğu gibi aslında gercek Mustafa Kemal’e benzememektedir, bir defa sunnet-i sakalı yoktur.
1-GERCEK MUSTAFA KEMAL 1.74 BOYUNDAYDI, YOSSİ KOHEN 1.68
2-GERCEK MUSTAFA KEMAL MİSVAK KULLANIRDI, YOSSİ KOHEN RAKI İLE GARGARA YAPARDI
3- GERCEK MUSTAFA KEMAL GULMEZ, DANS ETMEZDİ. YOSSİ KOHEN SUREKLİ GULUYOR, EFE OYNUYOR, VALS YAPIYOR, TWİST YAPIYOR.
4- RESİMDE GORULDUĞU GİBİ GERCEK MUSTAFA KEMAL’İN GOZLER BİRAZ CEKİK. YOSSİ KOHEN’İN İSE FEL-FECİR OKUYOR, CİN GİBİ. PARAYA OLAN AŞKI PARANIN UZERİNE KENDİ GULEN RESMİNİ BASTIRMASINDAN BELLİDİR.
COK ONEMLİ NOT : BUNLARIN HİCBİRİNİ BEN YAZMADIM. ESKİLERDEN BİR HABERDİR VE BEN BUNU SADECE ALINTI YAPTIM. KENDİ GORUŞUME GORE COK SACMA BİR YAZI AMA GARİP.
ASLA İNANMIYORUM YOSSİ KOHEN FALAN FİLAN AMA GARİP GELDİĞİ İCİN PAYLAŞTIM...
ATAMA SAYGIM SONSUZ...
ASIL ALDIĞIM YER :
http://www.ahaber.com/yossi-kohen-ki...-mi-oldu-32168