Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, şartlı tahliye kararına uymadığı icin aldığı hapis cezasını cekmeye başladı.

Hilton'ın avukatı Richard A. Hutton, yaptığı acıklamada, “Paris Hilton, Lynwood'daki Los Angeles İlce Cezaevine şartlı tahliyeyi ihlal nedeniyle aldığı cezayı cekmek uzere teslim olmuştur” dedi.

Cezaevinde de bir basın ordusu onu izliyor

Hakimin 45 gun hapis cezası vermesine rağmen, Paris Hilton'ın iyi hal nedeniyle ceza suresini kısaltan eyalet yasaları cercevesinde 23 gun cezaevinde kalması bekleniyor.

MTV Sinema Odulleri torenine dun katılan Hilton, gazetecilere yaptığı acıklamada, “Şu anda guclu olmaya calışıyorum. Gercekten korkuyorum, ama cezamı cekmeye hazırım. Bu, hayatımda onemli bir nokta ve hareketlerimin sorumluluğunu almam gerekiyor” dedi.

Hilton, gecen yıl Eylul ayında Hollywood'daki Sunset Bulvarı'nda alkollu arac kullanırken yakalanmıştı. Yargılama sonucu 3 yıl gozetim altında tutulmak uzere şartlı tahliye edilen Hilton'un alkol tedavisi gormesine karar verilmişti. Hilton'a 1500 dolar para cezası da verilmişti.

Paris Hilton, şartlı tahliye kararından sonra 15 Ocak ve 25 Şubat gunlerinde iki kez, gecici olarak iptal edilen surucu belgesiyle arac kullanırken yakalandı. Hilton, ilk yakalandığında, kendisine ehliyetinin gecici sureyle iptal edildiğini bildiren bir belgeyi de imzalamıştı.