BURSA’da Rus uyruklu Ester Sonia Szyszkowsi’ye cinsel saldırıda bulunup yaralamakla suclanan 30 yaşındaki Sami Ferit ile 27 yaşındaki Mucahit Pehlivan’ın yargılanmasına başladı.

Mahkemede şikayetci olarak ifade veren Szyszkowsi, “Uyurken yanıma gelen Sami, bana ‘oral seks’ teklifinde bulundu. Kabul etmeyince doverek amacına ulaşmaya kalkıştı. Ben de cinsel organını ısırdım, balkona cıkıp yardım istedim” dedi.

Bursa’da gecen Mayıs ayında meydana gelen olayda, Ester Sonia Szyszkowsi’ye, ‘cinsel saldırıda bulunmak’, ‘hurriyetini kısıtlamak’ ve ‘yaralamak’ suclarından 4'uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde haklarında dava acılan tutuksuz sanıklar Sami Ferit ile Mucahit Pehlivan’ın yargılanmasına başlandı. Duruşmada haklarında 15 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar ile kendilerinden şikayetci olan Ester Sonia Szyszkowsi hazır bulundu. İfadesinde sanıklardan Sami Ferit’ten şikayetci olduğunu soyleyen Szyszkowsi şunları anlattı:

“Olay gunu barda birlikte eğlendik. Sonra Sami ve Mucahit ile evlerine arkadaş olarak gittim. Gece ayrı odalarda yatıyorduk. Bir ara yanıma gelen Sami, bana ‘oral seks’ yapmak istediğini soyledi. Kabul etmedim. Kızdı. Sacımı cekti, tokat attı. Amacına ulaşmak isterken kurtulmak icin cinsel organını ısırdım. o acı icersinde kıvranırken balkona cıkıp bağırarak yardım istedim. Polisler beni kurtardı” dedi.

‘KENDİSİ ODAMA GELİP BAĞIRDI’

Duruşmada şuclamayı kabul etmeyen Sami Ferit ise, “Olay gunu soylediği gibi eğlendik. Birlikte bizim eve gittik. Mucahit daha sonra ayrıldı. Ben ayrı, Szyszkowsi ayrı odada yattı. Gece kalkıp odama gelerek ışığı actı. ‘Benim burada ne işim var?’ diye sorup bağırdı. Ardından balkona cıkıp sanki kotu bir olay olmuş gibi polisten yardım istedi. Kendimi karakolda buldum” diye konuştu.
Bursa 4'uncu Ağır Ceza MAhkemesi, eksik evrakların beklenmesi icin duruşmayı ertelerken, sanıkların tutuksuzluk hallerinin devamına karar verdi.

milliyet