21MEHDİ12KIYAM12 Arkadaşın Konusunu Okudum. Kafamda Şoyle Mantığa Aldım. %30 Olma İhtimali Varken Birden Beynim Zonk Etti İhtimali %95'lere Kadar Cıkardım. 2 Gece Evvel Teyzem İle Balkonumuzda Sohbet Ediyorduk. 4 Veya 5 Kuyruklu Yıldızın Ardı Ardına Gokten Kaydığını Gorunce Kaldık Boyle Bir. Dedim Cok Konuştuk Bak Gonderiyorlar Yıldırımı. Kalktım Yattım. Ertesi Gece 2 Tane Yıldızın 15 Dakika Arayla Kaydığını Gordum. Bilgisayarımda Sorun Vardı Duzelttim. Foruma Girdim 21MEHDİ12KIYAM12'ında Konusunu Gorunce Afalladım. Bence Konum Cok Olmasa da Garip. Cunku 5 Yıldızın Ardı Ardına Kayması Durumu Soz Konusu. Işıktır Gozun Yanlış Gormuştur Demeyin Hic Mi Kuyruklu Yıldız Gormedik. Fotoğraf Cekmeyi Akıl Edememin Sebebi İse Ne Zaman Kaydıklarını Kestirememdir. Ayın 12'sinde Babam Geliyor. Kamerasını Odunc Alıp Yaklaşık 5 Saat Cekim Yapacağım Ve Hızlandırılmış Şeklini Vidyotup'a Koyacağım.

Hayırlı Forumlar,Hayırlı Ramazanlar Herşey Gonlunuzce Olsun.

Dipnot: Siz yinede kendinizi sağlama alın Ayın 12'sinde bir boy abdesti alın ve Allah'tan abdestinizin kabûl gorulmesi icin ona dûa edin. Tedbir-Tevekkul

21MEHDİ12KIYAM12'ın Konusu