Arin Andrews ve Katie Hill'e baktığınız zaman birbirlerine aşık genc bir cift goruyorsunuz.

Peki, Katie’nin iki yıl once Luke adında genc bir erkek, Arin’in ise Emerald adında genc bir kadın olduğunu soylesek inanır mısınız? ABD’de yaşayan 17 ve 19 yaşlarındaki iki genc, iki yıl once ameliyatla cinsiyetlerini değiştirdikten sonra sevgili oldular.
Kendisine ait olmadığını hissettiği icin memelerinden nefret eden Arin bir ay once ameliyat ile memelerini aldırdı. Sonunda kendi vucudunda rahat hissettiğini soyleyen Arin sozlerine şoyle devam etti, "Şimdi bir havuza gittiğimde veya sporda ağırlık kaldırırken kimse bana şaşkınlıkla bakmıyor. Benim herhangi bir erkek olduğumu duşunuyorlar. Artık yakası acık bir atlet giyebiliyorum, denize ustsuz girebiliyorum. Sonunda normal bir erkek gibi olabildim. Sırtımı yaslayabileceğim bir ailem ve kız arkadaşım, Katie, olduğu icin cok şanslıyım."

Arin ve Katie cifti, yaklaşık iki yıl once transseksuellerin destek almak icin gittikleri bir grupta tanıştı. Onları birbirine bağlayan şey ise deneyimleri oldu.
Katie, "Benim icin Arin her zamanki Arin, o bana hep erkeksi gorunmuştu. Ameliyat olduktan sonra kendine guveni arttı ve kendini daha rahat hissetmeye başladı. Ben de bir transseksuel olarak Arin’i ve onun nasıl hissettiğini cok iyi anlıyorum" dedi.
Birlikte sahile gidip guneşlenmeyi cok seven cift ailelerinden cok destek aldıklarını soyluyor ve yaşadıkları geciş surecinde kendilerine cok yardımcı olduklarını duşunuyorlar.
Arin ve Katie’nin arkadaşlarıyla ilişkileri aileleriyle olduğu gibi iyi değil. Katie arkadaşları tarafından rencide edilirken, Arin transseksuel olduğunu acıklayınca okul değiştirmek zorunda kaldı. Arin, "Geciş surecinde en yakın arkadaşlarımdan birini kaybettim" dedi.
Katie ise, "Bu sene başladığım universitede pek cok yakın arkadaşım vardı. Sonra birden benimle konuşmayı bıraktılar. Sanırım benim transseksuel olduğumu dedikodular sayesinde oğrendiler ve bu durum onlar icin aşırı geldi" dedi.
Durum aileler icin de farklı değil. Arin’in annesi Denise durumu şu şekilde acıkladı, “Cevremizdeki insanların bazılarıyla goruşmeyi bıraktık. Bir anne olarak beni sorguladıklarını biliyorum.”

Allah akıl fikir versin ne diyeyim