Alp Er
Sizlere “Alp Er” isimli kişinin teroristlere ait bir internet sitesine gonderdiği maili yayınlıyoruz. Cunku bizler bu ulkede yaşayan tum halkımızın cağdaş, demokratik, laik bir duzen icerisinde ekonomik refahı yakalamış bireyler olarak barış ve huzur dolu olarak yaşayacağına olan inancımızı devam ettiriyor ve bunun icin mucadele ediyoruz. “Alp Er” sana tamamen katılıyor ve musadenle gonderdiğin maili yayınlıyoruz: Eline sağlık...
Ya ben bişeyi merak ediyorum sizde hic utanma yok mu?Milletin beynini zehirliyosunuz, gencecik beyinleri uyuşturuyosunuz.Amerikan kopekliğine gelince en onde gidiyosunuz.Kurdistan neresi bana bi zahmet acıklayın.Avrupa ulkelerini Turkiye'yi bolmeye ikna ettiniz-zaten onlar dunden razı.Canakkalede bu ulkenin Milli birlik ve beraberliği icin carpışan dedelerinizin kemikleri sızlıyor,siz diz boyu terbiyesizliğe devam ediyosunuz.
Efendiler,bizler bu gunlere kolay gelmedik,değerini biliyoruz.Ben ne ulkucuyum ne de dinci.Sadece yemek yediğim canağa etmemeyi oğrendim Atalarımdan. Sozde Kurdistan dediğiniz bolgede binlerce yıldır yaşadığınızı soyluyorsunuz.Peki beyler neden bir tane bile tarihi bir Kurt tabletine rastlanmadı bugune kadar.
Ne olur akıllıanın,daha fazla oyuncağı olmayın emperyalizmin.Hala kalın kafanız almadı mı adamların sizi kullandığını?
Biliyorum bu maili okuduktan sonra kufur yağdıracaksınız bana.Zaten size o yakışır. Kundaktaki bebekleri oldurmek,masum insanları kurşuna dizmek,gencecik beyinleri yanlış bilgilerle doldurmak...Değil mi ya, tek taraflısınız nasıl olsa.Karşınızda duşmanına savaşta su veren kahraman Milletin saf cocukları,sessiz sedasız bekliyorlar,sabırları ne zaman taşacak belli olmaz.
Efendiler,kendinize gelin.Imaralıdaki ağa kendini kurtardı,sizleri atıyor ateşe.Turk Milleti şanlı,Turkiye Cumhuriyeti buyuktur.Boşuna havanda su dovmeyin artık.
Saygılarımla
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Alp erin maili ilginc garipp tuaf tuyleri diken diken edio ...