Dunya suan iyi bir yere gitmemek de , hepimiz modern somurgeleriz, hem de bunu bize zorla dayatarak degil suslu gostererek yaptilar, biz de kabul ettik, yasadgimiz yasam bizim yasamimiz degil, baskalarinin satranc tahtasinda piyon olmusuz hepimiz. Bu ulke neden birsey uretip dunya pazarina cikmiyor biliyor musunuz? Cunku pazarlama,sermaye,reklam hepsi onlarda,onlar istemedikce biz uretim alaninda bir hiciz, bunu ciddi soyluyorum, hangimizin elinde %100 yerli mali var?

Cocugunu Israillilerin oldurdugu acili bir baba, ama ne yazikki sol ust cepte yine Israil mali bir sigara paketi, iste bu adamlar bu yuzden zengin,cunku coktan duzenlerini oturtmuslar,hayatimiza iyi gunde,kotu gunde ,hastalikta,saglikta,olum bizi ayirincaya kadar misali bir es gibi girmisler. Adamlarla maddi evliligimizi yapmisiz dahasi mi var?
Dunyayi yonlendirdiklerini zannetmelerinin nedeni biziz iste, bu adamlarin neci olduklarini bilsek bile birsey yapamiyoruz sendromu cikmis hepimizde. Halbuki boyle degil, bunlar sadece bizlere teklif sunuyorlar, cunku Seytan da nefsimize teklif sunar, vesvesesi boyledir, bu adamlar seytanin usaklari,bizlerin artik bunu fark etmemizin zamani geldi. Bunu bile pasifize edebilmek icin New age gibi bir felsefe atip milleti oyalamaya calistilar, ama bu felsefenin derininde bile Seytan ogretileri yatiyor. Hepimiz kendi kazdigimiz cukurun icine atmisiz kendimizi, cikamiyoruz da. Insanlarin gozunu para hirsi,makam-mevki hirsi burumus, daha yeni dogup buyume cagina girecek cocuklarimiz yarisa girer gibi bir egitim sisteminin icine tikilmis, bir de ondan hayirli bir evlat olmasini bekliyoruz. Size hayirli olabilir belki, etrafindakilere de hayirli olabilir, ama inanin o cocuk hayatinin sonunda ben bunlari ne icin yaptim diyecektir, cocukken okudugumuz gordugumuz seylerin gereksizligi sizi de dusundurmuyor mu? Ben burada egitime karsi degilim, ama egitimin sistematiklestirilmesine karsiyim, bu mufredati M.E.B mi hazirliyor gercekten yoksa M.E.B e hazirlatiyorlar mi

Tabi bu Turkiye icin gecerli degil, Dunyaya baksaniz olay bitmis zaten onlar da. Bir de teknolojinin gelisimi ile insanlik gelisecek diye birsey ufurmeye basladilar bilim yoluyla. Bu da Singularity felsefesinin konjukturunde vardir. Singularity de onlarin planlarindan biridir. Neyse gelelim Turkiye nin durumuna, guya %98 musluman bir ulkeyiz, ee nerde ben gormuyorum, nerede o zulme karsi gelen, Allah'in adaletini Dunya ya yaymak isteyen, Ikra ayetine uyan, Musluman olarak birbirini selamlayan, Kur'an i hakkiyla yasayan...? Daha boyle gider, ha bunu yapan salih muminler de var iste, tabi oyle bir hesap yapacaksa bu ulkede musluman sayisi %3-5 olur heralde , dilerim yaniiyorumdur. Diger kendilerine Islam devleti diyenlere bakalim: Suudi Arabistan: petrol zengini,takim sahibi,sirket sahibi insan cok
Kabenin etrafi Las Vegas olmus, dibine de koymuslar put gibi bir saat kulesi bir de ovunuyorlar en yuksegi diye
Bir de bakalim Suriye ye: Ulke ic savasa girmis, muhalif kismi emperyalistler doldurmus,BAAS i da Iran,Rusya,Cin,ABD doldurmus b.k yoluna insanlar oluyor orada, ne diyeyim Allah akil fikir versin, neymis ozgurlukmus, Hangi ozgurluk o acaba cok merak ediyorum ? Burada alaycilik soz konusu degil gercekten hangi ozgurluk? Siz kimden aldiniz ozgurlugu zaten 80 yil once? Sanmiyor musunuz ki size devlet kurmanizi izin verenler, o devletinizi basiniza yikamazlar?
Gelelim bir de Dogu Asya ya bakalim: Dogu Turkistan da Turkler olduruluyor, Endomnezya da deprem oluyor insanlar oluyor, Arakan da Muslumanlara eziyet ediliyor ac birakiliyor. Komsumuz ac iken biz tok yatiyormusuz meger, hani yardim mardim edildi tabi, yiyecek-giyecek yardimi, ama koruma var mi? Kardeslerimizi orada Aclik degil, Tehdit korkutuyor. Arabistanli Muslmuan kardeslerimiz tabi davetlerde falan ,belki de yuksek gokdelenler
Asagidaki iceceklere de bakalim

Kalanlari belki hayvanlara verip sevap isliyorlardir umarim

Bir de peygamberimizin mezarina buldozer sokmak istiyorlarmis , ne icin? 6milyar dolarlik cami projesi icinmis, Allah Allah o kadar gokdelen dikeceginize cami yapsaydiniz o zaman, yeryuzunun her tasi topragi bizim ibadet yerimizdir . Hani ummetcilik lazimdir diyoruz ya, ummet nerede? Yok
Filistini de unutmamak lazim onlar Israil e direniyor, Osmanli zamaninda, Selcuklu zamaninda,Halifelik zamanlarinda olsak bu zulmu yapanlarin bedelini odetirdik. O kadar, o o zamandi bu bu zaman demek sacmaligin daniskasidir, en azindan safini belli edeceksin, Karincanin Hz.Ibrahim(a.s) e su tasidigi gibi. Neden peki Turkiye ile cok ugrasirlar, ozellikle inancsizlara seslenirim, Turkiye , ABD ,Israil ve Avrupanin gozunde nedir ki degil mi? Ozellikle derbilere yetismeye merakli kavgaci bir meclisimiz varken, peki dusundunuz mu neden bizim sonumuz diger Arap ulkeleri gibi degil? Cunku bu devleti idare eden durmayan bir mekanizma var, bu mekanizma Allah'in Muradullah dairesinde yerini almis bir mekanizma, Kiyamete kadar durmamak icin yapilmis bir mekanizma, hani son zamanlarda haberlerde derin devlet falan yok edildi mi diye soruyorlar ya, bu ulke onlar sayesinde ayakta . Siz daha inanmayin, ama Turk milleti 2000 yilligi birak yuzbinlerce yildir var olmus bir millettir, Ne devletler kurmus,ne devletler yikmis bir millettir. Yoneticiligin Allah'in izniyle genlerine islendigi bir millettir.
ARAF 181: Yine bizim halk ettiklerimizden bir ummet de var ki hakka rehberlik ederler, ve onunla icrayı adalet eylerler
O ummet ise Turklerdir ve Turkler ahir zamanin bu en fitneli zamanlarinda, en has ozelligini kullanacak ve Turk milletlerini ile islam devletlerini birlestirecektir, bunu bizden baska kimse yapamaz. Deccal yoktur diyenlere, Deccal bu sistemi kontrol etmeye calisanlarin basidir, yani seytanilerin basi. Ama umutsuz olmak yok,
ARAF 182: Âyetlerimizi inkÂr edenlere gelince, biz onları, bilemiyecekleri yonlerden derece derece duşuşe yuvarlayacağız.
ARAF 183: Ayrıca ben onlara muhlet de veririm. Fakat benim tuzak kurup helÂk edişim pek cetindir
Bunun gerceklesmesi icin, oncelikle milletimizin tek bir bilinc altinda toplanmasi lazim, sonra da ummetimizin, yoksa ileride olacaklar hic iyi seyler degil , bunun alametlerini aramaya gerek yok apacik onumuzde. Tarafimiz belli mi? Allah yolunda mi yoksa dunya mali yolunda mi? Bunu bir dusunun. Saygilarimla...