Oncelikle : Bu konuyu beni yargılamanızı, dar duşunceli yobaz yorumlar yemek icin acmıyorum. Lutfen ona gore yorum yazın. Şimdiden teşekkur ederim.

Uzun zamandır ateist hayatı yaşıyordum ( Allaha inancım hep vardı sadece cok fazla sorguluyordum). Ama dinlediğim metal turunun haricinde , christian rock gruplarının birinde twitterdada takip ettiğim ve konserde konuşmalarını dinlediğim o kız kendimi Allaha yakın hissettirdi ama soylediğim gibi yaşadığım hayat bir anda değilmeye başladı. Şimdi ise Allaha inancım sonsuz ama bulugundum dindeki insanlar gibi olmaktan korkuyorum . Hristiyan olmaya karar verdim sanırım. Ama aklım cidden karışık. Benim sorunum bilmediğim duaları okumak , anlamlarını kendilerinden sonra oğrendiğimiz , turkce okunması bile tartışılan duaları okumak zorunlu olması benim sorgulamamı arttırıyor. Aklım cidden karısık ve bunu halletmek icin bir hoca ve papaz ile konusmak istiyorum ama bu gecici ve unutulacak bir durum olabilir, sizin fikirlerinizide duymak isterim ama lutfen yobaz ve yargılayıcı yorumlarını kendinize saklayın lutfen.
Berkide yoldan gecen kapalı kadınlar, arapca dili yada başka bir sebebten dolayı uzaklamıştım ama eski şeyleri yeniden yaşamak istemiyorum ama bir dine mensup olmak istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkur ederim...