Sebepsiz sinirlenme, enseden başlayıp başa doğru cıkan ağrılar, goğuste sıkışmalar, kalp ritmi bozukluğu, kollarda sebepsiz uyuşma, kasıklarda ağrılar, uyku duzeni bozukluğu, surekli yorgun hissetme. Bunlardan bazıları ya da hepsi var ise sizde musallat olabilir.

Ozellikle ayaklarda yanma var ise buyu yapılarak musallat edilmiş bir varlığa sahipsiniz demektir.

Musallat bir insana nasıl yerleşir? Yerleşir tabirini kullanıyorum cunku tam olarak olan budur. Coğu insan bunun farkında bile değildir.
İnsanlarla cinler aynı ortamda yaşamaktadırlar sadece boyut farkı olduğu icin cinler insanlar tarafından gorulmezler bu nedenle insanlar cinlere zarar verdiğinde; cinler sinirlenir ve o insana zarar vermek icin icine girerler. Orneğin lavaboya euzu besmele cekmeden sıcak su doktuğunuzde; sizin yemek artıklarınızı yemekte olan cinlere denk gelebilir ve sıcak su feci şekilde canlarını yakar. Bahce, tarla, piknik alanı vs. yerlerde bevl ederken (işerken) onlara denk gelirse, denk geldiği kısımları felc olur.

Bunun dışında buyu ile de insana cin musallat yapılır ve genellikle bu tur cinler daha guclu olur.

Cinler kendi aralarında değişik guclere sahiptir, kimi halusinasyon gordurur kimi iradeye hukmeder... İradesine hukmedilen kişi hicbir fark anlamaz tamamen kendim yapıyorum sanır lakin neden yaptığını bilmez.

Musallatın nihai amacı insanı oldurmektir. Musallat olan cinin gucune gore, insanın dini yaşantısına gore bunda başarılı olabilmektedir.

Musallat olacak cin, kişiyi uzunca bir sure gozlemler ve uygun bir anda kişinin vucutuna girer. Bundan sonra da dini yaşantıda zaafiyet varsa guclenir.

Mevzu uzun

Sormak istediklerinizi konu altında cevaplayabilirim. Yukarıda yazdığım sıkıntıları olan ya da musallat olup olmadığını oğrenmek isteyen varsa ozel mesaj atsın, yardımcı olmaya calışayım.

Not (eski tabirle P.S.):
Forumtr'ye 2004 yılında kayıt oldum, bir sure grafk ve web dizayn bolumlerinde moderatorluk yaptım. Cin nicki o eski guzel gunlerden kalma Kanlı canlı insanım yani