Alış veriş merkezinde yaşlı bir kadın 17-18 yaşındaki bir kız gozune kestirip yanına gitmiş.Sabun gibi bişey uzatarak kızım şunu koklarmısın ben yaşlı oldugunm koklayamıyorum torunuma alıcam sen koklada kokusu guzelmi bana soyle demiş.Kızda iyi niyetine inanıp koklamış.Ve oldugu yerde yıgılıp kalmış kadın hemen bagırmaya başlamış koşun koşun kızım bayıldı yardım edin diye bagırmış.Ordaki insanlardan biri bir taksi cagırmış ve hemen onu taksiye bindirmişler.Yolda giderken taksici kızı tanımış gibi olmuş sonra bu kızın arkadaşının kızı oldugu kanısına varmış.Siz neyi oluyorsunuz diye sormuş kadın hemen ben anneannesiyim demiş.Adamda şupelenmemiş sonra kadıkoy yakınlarında apartmanda indirmiş.Sonra arkadaşı nolur nolmaz diye arkadaşını aramış apartmanın onunde beklerken işte anlatmış olayları adam biran duraklamış.Ama nasıl olur kızımın anneannesi 3 yıl once oldu sen hemen adresi ver poliside cagır biz geliyoruz orada bekle demiş.Hemen karısını alıp cıkmış evden sonra apartmanına varmışlar polisler kapıyı kırdıklarında ortada şoyle bir manzara varmış.Kız baygın yarı cıplak şekilde yanındada 2 adam kızı okşuyolar.Hemen polis o 2 adamı tutuklamış.Yaşlı kadında 1 hafta sonra yakalanmış.Biliyorsunuzki boyle olaylar cok oluyor bence hepimiz dikkatli olmalıyız.Cunku boyle ceteler her yerdeler.
beyenen repleyebilir
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Artık Kimseye Guven Kalmadı