soyleyecek bir laf bulamıyorum...

Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genc kız aniden olmuş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kac gun gecmiş. Baba kızını ruyasında gormuş. Kız surekli titriyomuş ve “Cok uşuyorum baba. Yalvarırım ustumu ort” diyomuş. Adam sabah kalktığında ruya aklına gelince hungur hungur ağlamış. “Gul gibi evladımı kaybettim. Ruyama giricek tabii” diye duşunmuş. Karısının uzulmemesi icin de ona hic bişey soylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı ruya: “Cok uşuyorum baba. N'olur ustumu ort!”
Baba bi gece yine aynı ruyayı gorurken kan ter icinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne gorsun? Mezar acık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekcisinin kulubesine yonelmiş. Allahım, o an gorduğune yurek dayanmaz… Bekci resmen kıza tecavuz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gomulen olulere belli bi sure bunu yaparmış.