Evet benim pek sevgili alacakaranlık kuşağını beline dolamış Kardeşlerim;
Sizlerde biraz kendinizi benim yerime koyun;
OLay 1998 yılında Erzurumda geciyor..İlk baş kendimi tanıtayım ben oncelerdende boyle ruh yatır *** muhabbetlerini cok yapar dinler dinletirdim.Cok ilginc gelirlerdi bana Aslında Pek muhterem mahlukattır fıskıtlı dolmanın yanındaki yatırlar...Hmeen olayın kendisine iniyor ve ebediyete doğru seyahate başlıyoruz...Seyahat-ul Kemaliye...
Evet kemale ermiş vatandaşların yatır derviş gibi insanlarla pek bi haşr-ı neşir olduğunu bizzat kendim tarafından işitilmiştir.İlginc olan odurki Mazotci bu kişilerin Algida yı boşverip Panda istediklerini bize elektronik-ul posta ile bildirdiler.. Zaten tavsiye etmemelerinin sebebi ise dondurmadan sucuk Cıkmasıymış. neyse kemale ermiş insanlardan cok bahseder olmuştum Ve O kotu an başıma geldi... KABUSSSS anı
Her zamanki gibi duamı okuyup yattım fakat o gece yatarken bir hoş olmuştum uyuyakalmışım ve o an....
Salonun ortasındayımBirden koltuklarda onceden camiide gorduğum Yaşlı amcalar mevlut okuyorlar oradan pat diye tuvalete gidiyorum GArip eli yuzu buruşuk mahlukat ul cedit ler.. Bu gibi durumlarda dua okunacağını duymuştum fakat okuyamıyorum biri beni sıkıyor sanki Hemen İşte yazanı dedimm VE YAŞASIN YEMEK YEMUUUEEEOOEK dedim ve ortam biranda deişiverdi okulumun bahcesinde gecenin 2 sinde futbol macı izliyordum orda bir koşeden bakan derviş gozume carptı ben onu yakalamaya konuşmak icin uğraşıyordum ama o her ne sebeb-ul hayriye den dolayıysa kacıveriyordu .. Hedefime ulaşamayınca bir boşluğa duşuşe gectim ve tekrar evin salonundaydım mevlut bitmiş PİDE + AYRAN dağıtılıyordu bende girdim sıraya Fakat dedeler ..... git heyvan herif mevlidi dinlemedi pide istiyor bide deyince bende gittim mutafağa menemenli pilav yaptım bir guzel transit ul afiyet olarak mideye indirdim.. Fakat hala o derviş aklımdaydı bana goz kırpıyordu arada ....
İşte benim pek sadık limon satarmışcasına gulistan kardeşlerim Ben bu tip ruyalar cok gormeye başladım bana yardımcı olabilecek bir Adem-ul İhsan yokmu..
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Kemale Ermiş Muhterem İnsanların Bakışları Huzur Kaynaklarımdan biri oldu!