arkadaşlar araştırrma yaptımda bulamadım eet ben başliyim
Ben Bir Keresinde İşte Evde Dolaşıyodum Korkuyordum Evde Ailece Varız Tabi Sonra Kapı Calınıyor Ben Gidip Kim O Diyorum Ordaki Adamda Efendim Biz Hırsısız Bişiler Alıp Gitmek İstiyoruz Diyor Benim Babamda Tabi Neden Olmasın Cay İkram Ederiz Diyor Ve Hakikaten Cay İkram Edip Bir Kac Eşya Caldırtıp Uğurluyoruz Ne Kadar Garip Değilmi

Bir Keresindede Ben Su İcmeye Gidiyordum Bizim Lavobonun Yanında Mutfak Var Birden Salano Giden Kapı Kapandı Mutfaktan Ustume Doğru Biri Yuruyordu Hemen Kapıyı Acıp Annemgile Bağıracaktım Sesim Cıkmıyordu Bağırıyorum Bağırıyorum Ses Cıkmıyo Sonra O Şey Tam Ustume Atladı Uyandım

Bir Tanede Bu Var Arkadaşlarla Camiye Gidiyoruz Ben Şoyle Etrafı Kontrol Ediyorum Etrafı Sonra Bir Yerde Cenaze Namazı Kılınıyor Ben Yanlarına Gidiyorum Soru Soruyorum Noluyo Kim Bu Diye Kimse Beni Dinlemiyor Cevap Vermiyor Sonra Bizim Arkadaşları Goruyorum Bir Turbeye Giriyorlar Ve Bana Bakıp Bakıp Girip Cıkıyorlar Sonra Bizim Bir Arkadaşta Nizam Gel Bak Seni Cağırıyor Diyor Bende İlk Korkuyorum Ama Arkadaşlar Orda Diye Gidiyorum Az Bişi Yurudukten Sonra Arkamda Biri Olduğunu Anladım Arkama Yavaş Yavaş Donuyodum Yaşlı Beyaz Suratlı Bir Adam Vardı Ama Tam Goremedim Hemen Uyandım Ve Bağırdım Gormek İstemiyorum Diye Buda Bole Garipti