Yorumları bekliyorum...

İngiltere
Ağır bir hastalık yuzunden kolları kesilen 44 yaşındaki İngiliz, Manchester mahkemesinde dava actı. Kolsuz adam, 1991yılından beri ayaklarıyla ''fevkalade guzel'' otomobil kullandığını soyluyor, ehliyetinin geri verilmesini istiyordu. Davacı, ''10 yıldır gayet guzel araba kullanıyorum. Hic kaza yapmadım. Ehliyetimi hak ediyorum. Vermezseniz yine araba kullanmaya devam edeceğim...'' diyordu.

İngiltere
46 yaşındaki İngiliz rahibi, dunyanın un uzun vaazını vererek rekor kırdı.Chris Sterry adlı rahip, Cuma sabahı saat 06.30'da vaazına başladı. Rahibin konuşması tam 28 saat 45 dakika sonra bitti.

Amerika
Florida'da bir kişi, adam oldurtmek icin kiralık katil tuttu.
Talihin cilvesine bakınız ki, tuttuğu kiralik katil oldurtmek istediği adamın oğluydu...
Planı başarısızlığa uğrayan adam, bir de cezaevini boyladı...

Ukrayna
Piknikte tartıştığı karısını oldurup etini yiyen yamyam, 15 yıl hapisle cezalandırıldı.
İşi kasaplık olan Vitali Stacevski, oldurduğu eşinin kalbini, karaciğerini ve bobreklerini cıkardığını ve bunları dukkanında sattığını da itiraf etti.
'Sadece satılabilecek parcalarını ayırdım' diyen yamyam kasap, cocuklarının annesinin etini dana eti diye arkadaşlarına da yedirdiğini soyledi.

İskocya
Temmuz'da 100. doğum gununu kutlayan Leydi Morton, yeni aldığı arabasıyla kaza yaptıktan sonra, 'araba kullanmaya devam edeceğim' dedi.100'luk leydi, 74 yıldır araba kullanıyordu ve ilk kez trafik kazası yapıyordu.

Ekvator
'Sakar' Ekvatorlu, dişlerini fırcalarken elindeki dişfırcasını 'yuttu.'
Başına geleni anlatırken,
'Fırca elimden kayıp boğazımdan aşağı iniverdi' diyen adamı muayene eden doktorlar;
fırcanın 'doğal yoldan' atılmasını bekleyeceklerini bildirdiler.

REP TO REP
REP 2 REP
REPE REP

NOT: rep atanlar yorum da yazarsa, replerini daha kolay gonderirim.