en ummadığınız anda ve sinsice gelişir olaylar. misafirlerinizin 5-12 yaş grubu arasındaki cocukları vede bilgsiyar olduğunu bilmektedir. ve hatta o ccuklar size bilgisayar oynamak icin gelmişlerdir. sizinse cok onemli işleriniz vardır. cocuk hemen bilgisayar odasını eliyle koymuş gibi bulur( bu icgudusel herhalde) ve yanınıza gelip bilgisayarla ilgili sacma sapan sorular sormaya ve bilgisayar oynamak istediğini soyleyeme başlar. o an zaten bittiğiniz andır. pc de oyun yoktur . bu sefer ailesi ve aileniz acaba cocuğu başından svmak mı istiyor duşuncesine kapılır. neyse siz internetten falan oyun acarsınız. bu cocuk yaşı kucuk olduğundan oyunu yonlendiremez ve yenilince de zırlamaya başlar. bu sefer ağlamasın diye siz yonlendirirsiniz oyunu. o zaman da ben kendim oynamak istiyorum diye zırlar.
eğer oynatmak istemeyip kovarsanız. bu sefer annesinin elindden tutmuş bir şekilde gelir ver o dayanılmaz cumleler dokulur annenin ağzından
-- hadi abisi/ablası biz zaten birazdan gideceğiz 5 dkka oynatıver yavrum der. buna genelde icerden cıkış yapan sizin anneniz de destek verir ve:
--hadi oğlum/kızım oynat cocuğu. o zaten oynatır teyzesi dimi yavrum.
şeklinde sozlerle sizi karanlığa iter. artık yapabileceğiniz tek şey dua etmektir..
sizin başınıza geldi mi boyle bir durum??