Kimi insan vardır ailesi sadece onemli işlerine karışır gerisine karışmaz. Kimileri vardır ailesi her şeyine karışır , onlardan habersiz tek işi bile olamaz. Bir yere cıktığı anda 2 saat gectikten sonra telefonlar calmaya başlar. Eve giriş cıkış saatleride bellidir. Bir grup daha vardır onlar daha vahim yedi sulalenin gozu uzerinde olduğu kişiler. Ben kendimden ornek vereyim Ben 23 yaşındayım arkadaşlarla bir yere gittiğim zaman gozum devamlı telefonda olur belli bir saatten sonra telefonum calmazsa ben ailemi aramaya başlarım merak edip neden aramadılar arama saati gelmişti diye . Tek başıma şehir dışına bir kere cıktım o da akrabalarda kaldığım icin izin verdiler yakın bir arkadaşımın evinde kalmaya kalksam hayatta musade etmezler. Hadi onlarıda gectim butun sulalemin gozunu ustumde hissediyorum bazen orneğin halamlar facede gec saatlere kadar kaldığımı gormuş babama soylemişler cok gec yatıyor , doğru değil diye. Benden uc yaş buyuk bir kuzenim var o bir kac sene once(o zaman yaşı hemen hemen benim şimdiki yaşım kadar) Dayımlara kalmaya gittiğinde onunla oturup karşılıklı icip dertleşmişler ama benim tek kotu alışkanlığım gunde 2 3 tane sigara dayımla yengem onu bir abartıyor gorseniz yanlarında sigara icesim gelmiyor alacağım nasihatları bildiğim icin Bazı arkadaşlarıma bakıyorum kızlar bile halalarının , teyzelerinin evinde gayet rahat olabiliyor. Benim bu konuda goruşum insan ne olursa olsun akrabaları varsa akrabalarıyla ilişkisini kesmemeli , onlarla daima samimi olmalı ama hayatına cok fazla karışmalarıda insanın moralini bozmuyor değil. Neyse fazla uzatmadan muhabbetin ozune donmek istiyorum ailenizde ya da sulalenizde cocuk olarakmı gorulursunuz yoksa yetişkin olarakmı ?