Bayram Kavurması
Tarife ait bilgiler
Yemek : Bayram Kavurması
Tur : Et Yemekleri
Mutfak : Genel mutfağı
Sure :
Zorluk :
MALZEMELER
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik
HAZIRLANIŞI
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İcerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince uzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
__________________
Bayram Kavurması PDT®
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Bayram Kavurması PDT®