MALZEMELER
4 adet tavuk goğsu
2 diş sarmısak
1 cay bardağı sut
2 yemek kaşığı un
2 bardak tavuk suyu
1 bardak konserve mısır
1 yemek kaşığı margarin
1 tatlı kaşığı kuru nane

HAZIRLANIŞI
Tavukları iri kuşbaşı şeklinde doğrayın. 2 diş sarmısak ve 3 bardak su ekleyip, 20 dakika kaynatın. Tavukları sudan alıp fırına dayanıklı bir kaba yerleştirin. Tencerede kalan malzemeye, sut ve un ilave ettikten sonra karışımı cırpıp tavukların uzerine gezdirin. 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Fırından cıkardıktan sonra uzerine 1 bardak mısır serpiştirin. Tavada yağı eritip icine kuru naneyi ekleyip, 1-2 kez karıştırın ve tavukların uzerine gezdirip servise hazırlayın.

__________________