MALZEMELER
1.5 Corba Kaşığı Margarin
1/2 Kg Kuşbaşı Et
1 Adet Soğan
2 Adet Kucuk Doğranmış Domates
3 Adet Sivribiber
1 Adet Patates
1 Adet Patlıcan
1 Adet Kabak
6 Adet Bruksel Lahanası
Tuz , Karabiber , Maydanoz
HAZIRLANIŞI
On hazırlık olarak bruksel lahanasını az suda haşlayın.
Patlıcan, kabak, biber ve patatesi kucuk doğrayın. Birbucuk corba kaşığı margarini tencereye alıp eritin. Etleri yağda kavurun. Etler suyunu cekince, yemeklik doğranmış soğan ve kup doğranmış domatesi ekleyin. 1-2 kez cevirin.
Sonra doğranmış sebzeleri tencereye ekleyip, sote edin. En son bruksel lahanasını ilave edin. Tuz ve karabiberini katın. Sebzeler iyice pişince, tencereyi ocaktan alın. İnce kıyılmış maydanozla susleyip servis yapın
__________________
Etli Sebze Yemeği
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Etli Sebze Yemeği