MALZEMELER
2 Corba Kaşığı Sıvıyağ
2 Adet Soğan
1 Corba Kaşığı Salca
150 gr. Kıyma
1 Adet Etsuyu Tableti
1 Su Bardağı Su
1 Cay Bardağı Haşlanmış Nohut
1 Cay Bardağı Haşlanmış Yeşil Mercimek
Karabiber
1 Cay Bardağı Erişte
Tuz, Kırmızıbiber, Nane
HAZIRLANIŞI
Kıymayı, tuz ve karabiberle yağurun. Kucuk parcalar koparın. Elinizde yuvarlayarak minik kofte şekli verin.
Soğanları yemeklik doğrayın. Kızdırılmış sıvı yağda kavurun. Salcayı da ilave edip karıştırın. Kofteleri de soğanın yanına alıp dikkatlice cevirmeye devam edin. Etsuyu tabletini ve 4 su bardağı suyu ilave edin.
Kaynayınca mercimek ve nohutu katın. En son olarak erişteleri ilave edin. Kapağını kapatıp 10 dakika daha pişirin. Uzerine kırmızıbiber ve nane serpip servis yapın.
__________________
Aş Corbası (4 Kişilik) PDT®
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Aş Corbası (4 Kişilik) PDT®