
Etli noodle tarifi malzemeler:
1 paket yumurtalı noodle 400 gram antrikot 4 yemek kaşığı zeytinyağı 6 yemek kaşığı soya sosu 200 gram mantar 1 adet dolmalık kırmızı biber 1 adet dolmalık yeşil biber 1 adet dolmalık sarı biber 1 yemek kaşığı susam ½ cay kaşığı karabiber
Etli noodle tarifi hazırlanışı:
Kaynayan tuzlu suyun icerisinde erişteyi yumuşayıncaya kadar haşlayıp suyunu suzun. 1 yemek kaşığı zeytinyağını tavada kızdırıp dilimlediğiniz antrikotları kavurun. Cekirdeklerini cıkardığınız dolmalık biberleri ve temizlediğiniz mantarları doğrayın. Kalan zeytinyağı ile ayrı bir tavanın icerisinde renkli biber ve mantarları soteleyin. Sotelenmiş etleri, soya sosunu ve karabiberi ekleyip erişteyi ilave edin. Soya sosu ile sotelenen noodle karışımını servis tabağına alın.
__________________