MALZEMELER
1 kilo kemikli parca kuzu
15 adet arpacık soğanı
2 adet havuc
3 corba kaşığı margarin
1 adet yeşil biber
1 cay kaşığı kekik
5-6 adet taze patates
6-7 adet mantar
1 corba kaşığı domates salcası
Yeterince tuz, karabiber, maydanoz

HAZIRLANIŞI
Koldan parcalara bolunmuş kuzu etini, dibi kalın bir tencerede suyunu cekinceye kadar cevirin. Margarini ilave edip, yağ kızmaya başlayınca ayıklanmış soğanları katın. Beraberce karıştırarak biraz kavurun. Bir bardak sıcak su ilave ederek etleri pişmeye bırakın. Etler yumuşarken doğranmış yeşil biberi, havucu, butun olarak patatesleri, kekik ve karabiberi, mantarı, ezilmiş domates salcasını ilave ederek biraz daha su ekleyin. Etlerle birlikte pişen sebzeler de yumuşayınca ateşten alıp, servis yaparken uzerıni kıyılmış maydanozla susleyebilirsiniz.

__________________