Canınız tatlı cekiyorsa kolay ve az zaman alacak bir şeyler yapmalıyım diyorsanız bu tam size gore bir Tatlı Tarifi, milfoy kolay pişen bir hamur ceşidi olduğundan kolayca hazırlayabileceğiniz Şeftalili Milfoy Tartı cok cabuk hazırlayıp sevdiklerinizle tuketebilirsiniz..

Malzeme
milfoy tart icin 5 adet
milfoy 10 adet kare
şeftali 2 adet
nişasta 1 yemek kaşığı
toz şeker 1 yemek kaşığı
İcine surmek icin;
toz fındık 100 gram
yumurtanın beyazı 1 adet
toz şeker 1 cay bardağı
Uzeri icin;
yumurtanın sarısı 1 adet
Pudra şekeri
Şeftalili Milfoy Tart Tarifi
1- Oda sıcaklığındaki 5 tane milfoy hamurunun orta kısmını, kenarlarından 1 cm boşluk olacak şekilde kare kesin.
2- İcini cıkarın cerceve kısmını butun halde duran milfoyun uzerine koyun.
3- İki milfoyun arasını yumurta akı ile yapıştırdıktan sonra, kenarlarını catalla bastırıp şekil verin.
4- Boylece 5 adet kare oluşturmuş olacaksınız.
5- Şeftalilerin kabuklarını soyun dilimleyin uzerlerine nişasta ile toz şeker serpip karıştırın.
6- Ayrı bir kabın icerisinde İcine surmek icin gerekli olan malzemeleri karıştırın.
7- Milfoy tartlarınızın ortasını catal ile birkac yerinden delin ve ic kremasını surun.
8- Dilimlediğiniz şeftalileri tartınızın uzerine dizin.
9- Tartlarınızın etrafına yumurta sarısı surun..
10- Fırın tepsinize dizin 160 dereceye ayarlayın ve kızarana kadar pişirin.
11- Pişirdiğiniz tartların biraz soğumasını bekleyin ve uzerlerine pudra şekeri serpin.
12- Yanında dondurma ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun…

Malzeme
milfoy tart icin 5 adet
milfoy 10 adet kare
şeftali 2 adet
nişasta 1 yemek kaşığı
toz şeker 1 yemek kaşığı
İcine surmek icin;
toz fındık 100 gram
yumurtanın beyazı 1 adet
toz şeker 1 cay bardağı
Uzeri icin;
yumurtanın sarısı 1 adet
Pudra şekeri
Şeftalili Milfoy Tart Tarifi
1- Oda sıcaklığındaki 5 tane milfoy hamurunun orta kısmını, kenarlarından 1 cm boşluk olacak şekilde kare kesin.
2- İcini cıkarın cerceve kısmını butun halde duran milfoyun uzerine koyun.
3- İki milfoyun arasını yumurta akı ile yapıştırdıktan sonra, kenarlarını catalla bastırıp şekil verin.
4- Boylece 5 adet kare oluşturmuş olacaksınız.
5- Şeftalilerin kabuklarını soyun dilimleyin uzerlerine nişasta ile toz şeker serpip karıştırın.
6- Ayrı bir kabın icerisinde İcine surmek icin gerekli olan malzemeleri karıştırın.
7- Milfoy tartlarınızın ortasını catal ile birkac yerinden delin ve ic kremasını surun.
8- Dilimlediğiniz şeftalileri tartınızın uzerine dizin.
9- Tartlarınızın etrafına yumurta sarısı surun..
10- Fırın tepsinize dizin 160 dereceye ayarlayın ve kızarana kadar pişirin.
11- Pişirdiğiniz tartların biraz soğumasını bekleyin ve uzerlerine pudra şekeri serpin.
12- Yanında dondurma ile servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun…
__________________