MALZEMELER

1 litre sut
2 kahve fincanı un
1 kahve fincanı nişasta
1 bardak şeker (damak tadınıza gore siz miktarını arttırabilirsiniz)
50 gr. Margarin
1 vanilya
Uzeri icin3 yumurta beyazı
80 gr. Bitter cikolata
50 gr. Margarin

Tarif

Sutun icerisine unu ve nişastayı alarak puding gibi pişirelim.
Hafif sut ılıdıktan sonra icerisine şekerimizi ilave edelim.
Kaynamaya başlarken icine margarini ve vanilyayı ilave edip altını kapatalım.
İyice karıştıralım ki hem topaklanmamış olsun hem de cabuk soğusun.
Bir taraftan da bitter cikolatayı ve 50. gr. Margarini benmari usulu eritelim.
Bir başka kapta yumurtaların beyazını kar gibi oluncaya kadar kopurtelim.
Ne kadar cok kopurtursek o kadar sonuc iyi olur.
Daha sonra iyice eriyen cikolatamızı kar beyazı yumurta aklarının uzerine dokup spatulayla iyice karıştıralım.
Yalnız dikkat edilmesi gereken konu kopuklerin sonmemesine ozen gosterilmelidir.
İyice karıştıktan sonra hazırladığımız tavukgoğsunun uzerine dokelim.
İyice soğuduktan sonra buzdolabına alıp soğuk olarak servis yapalım.



Alıntıdır

__________________