Armutlu ve rokfor peynirli kanepe tarifi icin malzemeler


1 yemek kaşığı zeytinyağı 1.5 su bardağı kup doğranmış armut 2 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı ince cekilmiş ceviz ici 1 su bardağı ufalanmış rokfor peyniri 5~6 yaprak ince doğranmış adacayı 6 dilim cavdar ekmeği

Armutlu ve rokfor peynirli kanepe Nasıl Yapılır


Kup doğranmış armuda zeytinyağı ekleyin. Yapışmaz yuzeyli tavada karıştırarak 5 dakika pişirin. Toz şekeri ekleyerek pişirmeye devam edin. Ceviz icini ilave ederek harcı soğumaya bırakın. Rokfor peyniri ve adacayı yapraklarını armuda ekleyin. Cavdar ekmeklerini kucuk kareler şeklinde kesin. Hazırladığınız armutlu karışımı uzerlerine paylaştırarak servis yapın.






lezzet
__________________