Tramisulu Damla Cikokap (6 kişilik)
1 paket hazır kakolu pandispanya veya kedidili
2 corba kaşığı hazır kahve
1 corba kaşığı toz şeker
1 yumurta
yarım kilo sut
2,5 corba kaşığı un
1,5 cay bardağı şeker
1 paket labne peyniri
Yumurta ve şeker cırpılıp bir tencereye konur. İcerisine un ve sut ilave edilir, orta hararetli ısıda muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılarak pişirilir. İcerisine labne peyniri eklenir ve puruzsuz hale gelene kadar tekrar cırpılır. Diğer tarafa pandispanya ve kedidilleri ıslatmak icin 1 fincan kaynar suya 2 corba kaşığı hazır kahve ve 1 corba kaşığı toz şeker koyulur. Damla Cikolaplar'ın altına hic boşluk kalmayacak şekilde pandispanya/kedidilleri yerleştirilir. Yerleştirilen taban, hazır kahveli karışımla ıslatılır. Uzerine peynir kremasından 1 parmak kalınlığında konur. Kremanın uzerine kakao serpilir. İsteğe bağlı olarak mevsim meyveleri ya da damla cikolayla suslenir.
__________________