Keci peynirli ve enginarlı tapas tarifi icin malzemeler


Malzemeler
2 enginar canağı 1 limonun suyu 50 gr keci peyniri 1 yemek kaşığı kapari 1 yemek kaşığı badem 2 diş sarımsak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 4 dilim kızartılmış ekmek Tuz Karabiber Sunum icin
Dilimlenmiş baton ekmek Maydanoz

Keci peynirli ve enginarlı tapas Nasıl Yapılır


Enginarları tencereye alın. Uzerini gececek kadar su ekleyin. Limon suyunu da ekleyin. Enginarları yumuşayıncaya kadar haşlayın. Enginarlar yumuşadıktan sonra sudan cıkarın ve 4’e bolup mutfak robotuna alın. Badem, keci peyniri, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip robotta iri parcalı olacak şekilde cekin. Kaparileri ekleyip kaşıkla karıştırın. Kızartılmış ekmeklerin uzerine hazırladığınız karışımı yayın. Maydanozla susleyip servis yapın.







lezzet
__________________