Evet arkadaşlar muhabbet ortada sozlukte okudum gercekten cok gulduğum yerler oldu . Ama biraz kısa buldum . Bunların devamını nerden bulabilirim nerden bulabilirim dedim. Bi guzel duşundum aramasını yaptım ama bulamadım. En yakın konu "Hic Parasız kaldınız mı ? Kalınca Ne yaptınız. " Benim konumun bunla alakası yok . En gariban hissetmek illa parasızlık değildir . Misal benimkini anlatayım.
Amcamın mağazasına arada sırada yardıma giderim bi gun yine cağırdı gittim . Kucuk mağazanın onunun cok kirli olduğunu sigara izmaritlerinin olduğunu almamı soyledi . Tamam dedim elime bi poşet aldım. Mağaza calışanlarına sordum eldiven varmı diye yok dediler . Neyse diyip ellerimle toplamaya başladım izmaritleri. O sırada onumden guzel bi bayan gecti 25-28 yaşları arasında. Goz goze geldik . Arkasını dondu guldu ve dedi ki .
Bayan : İzmarit mi topluyorsun sen ? Sigara vermemi istermisin ?
Ben : (Gulumseyerek) Hayır. Sadece burayı temiz tutmaya calışıyorum.
Bayan : (Gulumseyerek) Pardon. Ozur dilerim yaa . Bu mağazadamı calışıyorsun.
Ben : Eh sayılır.
Bayan : Peki kolay gelsin iyi gunler (gulumseyerek)
Ben : İyi gunler teşekkur ederim.
ve yine buna benzer bişey.
2 tane guzel kız mağazaya girer .
Ben : Hoşgeldiniz Nasıl yardımcı olabilirim ?
Kızlardan 1.si : Babam burdan pantolon almışta onu alıcaktım .
Ben : Fişinizi gorebilir miyim.
Kızlardan 2.si : Tabi buyrun.
Fişi alıp urunu teslim etmeye giderken guluşmeye başlarlar.
Ben : Buyrun urununuz.
Kızlar : Teşekkurler iyi gunn.... ( demeye kalmaz. )
Ayşe Abla : Ya canım şu copleri bi toplasana .
(ic ses : Yer nerde yarıl yer icine geliyorum yarıllllll )
Kızlar kahkaha atarak yukarı cıkarlar .
more after.
Ben : Ayşe Abla bunu kıllığına mı yaptın ?
Ayşe Abla : Neyi ?
Ben : Ne zaman bayan muşteri gelse beni rezil etme olayını ?
Ayşe Abla : Ay gel ablacım opucem icimden geldi ( kahkaha atıyor burada)
bide kavga sonrası bizim adamların kacmasından dolayı 15 kişi beni kolumdan tutarak tartaklayarak pierre lotti den gecirirken. yaklaşık 50 kişinin acımsar gozlerle bakması sonucu . Onlardan teki bana bağırır.
O : Sizin semtiniz neresi lan oranın .......
Ben: Gel bu sozleri ordada soyle şurdan gidiliyo beraber gidelim ?
O : Ne diyosun lan sen .
( Cat bi tokat ) ( Karşıda 15 kişi ve 50 kişi arasında tokat yemişsiniz kafanızı sağa cevirdiğinizde birsuru insan size acılı gozlerle bakar. )
Ben : Şimdi bu yaptığınız delikanlılık mı ? Ben burda tekim .
Onlar : Bak hala konuşuyo . Lan seni
( Allahtan reisleri bizim semtin en kralı abisini tanıyodu . Bırakın o ...... 'nın yeğeni vurmayın felan diyip kurtardı beni. )
Daha sonrasını merak edenler icin . Orda bana tokat atan ws herkesi bizim semte konuşucaz deyip o Kral abimiz cağırır . Tam gelip parkta otururlarken . Satır sopa ve benzeri aletlerle cok acı şeylere maruz kalırlar .
Peki Sizin Kendinizi En caresiz , En gariban , En utanılcak halde hissettiğiniz anınız nedir ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Hayatınızda Kendinizi En Gariban Hissettiğiniz An ?
-
04-09-2019, 23:27:28